10ο Trail Ride & Experience Trophy Στο Ναύπλιο (17/11)

Ζήστε την Offroad περιπέτεια την Κυριακή 17 Νοεμβρίου! Η Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ διοργανώνουν ένα καταπληκτικό αγώνα που συνδυάζει προσανατολισμό – πλοήγηση – περιπέτεια – ακρίβεια εντός και εκτός δρόμου με στόχο να προσφέρει μια διασκεδαστική Κυριακή σε όλους.

Η εκκίνηση θα δοθεί στο Ναύπλιο, έξω από την είσοδο του κλειστού γηπέδου Ναυπλίου στις 10:30 το πρωί. Ο τερματισμός θα γίνει στις 15:15 στο χώρο της λαϊκής αγοράς και οι απονομές στις 16:00, στο εργατικό κέντρο Ναυπλίου.

Η διαδρομή των 115 χιλιομέτρων είναι τύπου All Terrain και περιλαμβάνει πολύ όμορφες και αρκετές άγνωστες περιοχές στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, Παναρίτη, Αμαριανού, Δενδρά και του Άργους Αρχαίου Ηραίου, Μυκηνών, Φίχτιας και Προσύμνης.

Πρόκειται για αγώνα ακριβείας (Regularity) εκτός δρόμου με ιδιαίτερα χαμηλή ταχύτητα (κάτω από 30χλμ), όπου συμμετέχουν 4κίνητα αυτοκίνητα χωρίς καμία ανάγκη μετατροπής. Το κάθε πλήρωμα για να ολοκληρώσει την διαδρομή, κάνει πλοήγηση χρησιμοποιώντας το road book και τις οδηγίες που θα λάβει από την οργάνωση λίγο πριν την εκκίνηση.

Στην εκκίνηση θα δοθεί ένα αναλυτικό έντυπο / καρνέ στο οποίο θα αναφέρει τις Μέσες Ωριαίες Ταχύτητες (ΜΩΤ) που θα πρέπει να διατηρήσει το πλήρωμα κατά τη διαδρομή. Μέσα στη διαδρομή θα υπάρχουν κρυφά σημεία χρονομέτρησης που θα καταγράφουν το πέρασμα του οχήματος. Όποιο πλήρωμα καταφέρει να κρατηθεί πιο κοντά στις απαιτούμενες ΜΩΤ και συγκεντρώσει τους λιγότερους βαθμούς ποινής, θα κερδίσει!

Δεν χρειάζεται αγωνιστικό δίπλωμα για να οδηγήσει κάποιος -αρκεί το δίπλωμα οδήγησης- ενώ παράλληλα μπορεί να συμμετέχουν και περισσότεροι του ενός συνοδηγοί. Θα υπάρχουν έπαθλα στους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας και αναμνηστικά σε όσους τερματίσουν.

Οι συμμετοχές στο ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ (www.e-omae-epa.gr) λήγουν την Παρασκευή 15/11 στις 24:00. Αν κάποιοι δεν προλάβουν να δηλώσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν για τη συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες στο 6934.087029 ή στο email xripen@yahoo.gr, στο FB (4x4nafplio ή Α.Λ.Μ.Α.4Χ4 Ναυπλίου) και στη ιστοσελίδα του Σωματείου (www.alma4x4nafplio.gr).

Πηγή : ΟΜΑΕ-ΕΠΑ