Με Lazer πλέον γίνεται ο ακριβής ελεγχός της μοτοσυκλέτας για καθε ζημιά και βλάβη.

Η MotoCert έφερε στην Ελλάδα το πιο ακριβές σύστημα μέτρησης πλαισίου και γεωμετρίας του κόσμου και δίνει πιστοποιημένες απαντήσεις για την κατάσταση της μοτοσυκλέτας ή του scooter σου.

To Νo 1 σύστημα μέτρησης κάθε μοτοσυκλέτας με 3D Laser, χωρίς αποσυναρμολόγηση ! Για να γνωρίζετε ακριβώς τι έχει γίνει στην μοτοσυκλέτα σας η λύση είναι μια, MotoCert. Ευκολά γρήγορα και με απόλυτη ακρίβεια πλεόν γίνεται ο έλεγχος της μοτοσυκλέτας σου με την μέθοδο μέτρησης πλαισίου της MotoCert. Έτσι θα κάνεις πιο ασφαλή τη μοτοσυκλέτα σου και θα της δώσεις μεγαλύτερη αξία.

Motocert σημαίνει

Έλεγχος, Μέτρηση, Τεκμηρίωση & Πιστοποίηση

Η MotoCert είναι μια σύγχρονη εταιρεία με αντικείμενο την αξιολόγηση – μέτρηση, τεκμηρίωση και πιστοποίηση της κατάστασης του πλαισίου μιας μηχανής ή σκούτερ.

Επενδύοντας στην καινοτομία και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του αναβάτη η MotoCert επένδυσε πόρους και χρόνο προκειμένου να σας προσφέρει μια συνδυαστική, τεκμηριωμένη λύση σχετικά με τη διάγνωση και την τεκμηρίωση της κατάστασης του πλαισίου μιας μηχανής ή σκούτερ οδηγώντας στην διαμόρφωση και παραγωγή Πιστοποιητικού Μέτρησης Πλαισίου από την MotoCert.

Η Μέτρηση, Διάγνωση και Τεκμηρίωση σε αναφορά με το πλαίσιο μιας μηχανής ή σκούτερ αποτελεί το μέλλον στο χώρο της ασφάλειας των μοτοσικλετιστών.

Μέσω της διαδικασίας της μέτρησης και επιβεβαιώνοντας την κατάσταση του πλαισίου της μηχανής/σκούτερ καθώς και των τμημάτων αυτού προσφέρουμε για κάθε μάρκα και μοντέλο το κατάλληλο σετ ρυθμίσεων για την συμμόρφωση του σύμφωνα με τις εργοστασιακές τιμές του κατασκευαστή. Οι παραπάνω εργασίες πραγματοποιούνται με σύγχρονα συστήματα μέτρησης, παρέχοντας διαφανή αποτελέσματα και έγκυρη τεκμηρίωση.

Το ευχάριστο νεό για όλους εμάς , πως 28-30 Σεπτέμβρη θα βρίσκεται η MotoCert  στο 15th Motor Festival στο Ολυμπιακό Στάδιο και εκεί θα μπορέσουμε να μάθουμε ολα τα πλεονεκτήματα του ελέγχου της μοτοσυκλέτας/σκούτερ με 3D Laser.