19ο Motor Festival 17-19 Σεπτεμβρίου 2021 στο Ολυμπιάκο Στάδιο.

19ο Motor Festival 17-19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο – One is a king

Το 19ο Motor Festival, η κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, προετοιμάζεται για την πιο φαντασμαγορική παράσταση

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην… αυγή του 2021 και η πανδημία του Κορωνοϊού να συνεχίζει να «ταλαιπωρεί» τον αθλητισμό, ωστόσο οι διοργανωτές του 19ο Motor Festival εξακολουθούν όχι απλά να σκέφτονται αισιόδοξα, αλλά να προετοιμάζονται παράλληλα για μία μοναδική μηχανοκίνητη παράσταση, που υπόσχεται να γράψει… ιστορία!

έκθεση αυτοκινήτου, μοτοσυκλετας και επαγγελματικών οχημάτων

Μόνο τυχαίο δεν είναι εξάλλου ότι μόλις προχθές εξαγγέλθηκε η πραγματοποίηση του 19ο Motor Festival «One is a King» από τις 17 έως τις 19 Σεπτεμβρίου του 2021 στο ΟΑΚΑ! Η κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης ετοιμάζεται για να επιστρέψει και να εδραιωθεί στον «θρόνο» της με ένα… θρυλικό event, το πιο θεαματικό που θα έχει γίνει σε ελληνικό έδαφος. Στόχος της διοργάνωσης είναι η συγκέντρωση επαγγελματιών οδηγών απ’ όλους τους χώρους της μηχανοκίνησης που θέλουν να διακριθούν σε διεθνές επίπεδο και προετοιμάζονται από τώρα ώστε να προσφέρουν ένα πρωτόγνωρο και ανεπανάληπτο μηχανοκίνητο show στις πολλαπλές μηχανοκίνητες αρένες δράσης του Ολυμπιακού Σταδίου.

Οι τέσσερις διαφορετικές αρένες του ΟΑΚΑ θα συγκεντρώσουν και θα ενώσουν όλο τον κόσμο της μηχανοκίνησης, σε μια απόλυτη περιπέτεια δράσης, σε μια… εκρηκτική παράσταση που θα αποτελέσει πόλο έλξης των φίλων της μηχανοκίνησης και όχι μόνο!

έκθεση αυτοκινήτου, μοτοσυκλετας και επαγγελματικών οχημάτων

Για το τι σχεδιάζεται και τι διαφορετικό θα έχει το 19ο Motor Festival, σε σχέση με τα προηγούμενα ο διοργανωτής, Μιχάλης Κοντιζάς, δήλωσε: «Απλά δεν θα είναι… Motor Festival! Για να εξηγήσω τι θα ζήσουν οι θεατές του 19ου Motor Festival, θα τους το παρομοιάσω με τις πιο ξακουστές διοργανώσεις του παρελθόντος. Ας σκεφτούμε την ιδέα μιας τετραπλής αρένας δράσης, με τέσσερα αυτόνομα διαφορετικά επίπεδα με συνεχή δράση σε ένα χώρο. Το ΟΑΚΑ. Να σκεφτούν όλοι πώς θα είναι να μπαίνουν σ’ ένα μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης, όπου θα ζουν από κοντά μηχανοκίνητες παραστάσεις σαν το φαντασμαγορικό Athens Tuning Show, μαζί με το αξέχαστο Athens Supecross του Σ.Ε.Φ, το… άγριο Off Road Adventure Festival και το γεμάτο ένταση Golden Rally Show. Όλα αυτά τα είδη των παραστάσεων μαζί, σε μια διοργάνωση – γιορτή, σε ένα αξεπέραστο Motor Festival».

19ο Motor Festival 17-19 Σεπτεμβρίου 2021 στο Ολυμπιάκο Στάδιο.

έκθεση αυτοκινήτου, μοτοσυκλετας και επαγγελματικών οχημάτων

Όσο για τον διαχρονικό στόχο του Motor Festival, που με το 19ο eventτης διοργάνωσης αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, ο Μιχάλης Κοντιζάς δίνει το στίγμα: «Ήρθε η ώρα να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και να ζήσουμε την απογείωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα! Από τις 17 έως τις 19 Σεπτέμβρη, στο Ολυμπιακό Στάδιο, δίνουμε ξανά ραντεβού με την ιστορία σε μια συνάντηση-γιορτή, όπου θα ξεπεράσουμε κάθε προηγούμενο, κάθε φαντασία και θα οδηγήσουμε τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό στη θέση που του αξίζει».