3η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Βελβεντού: Αποτελέσματα

Στις 27 Οκτωβρίου 2019 ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού διοργάνωσε την 3η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στον αύλιο χώρο του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού. Ο αγώνας μετρούσε στο κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος και ήταν ο 10ος κατά σειρά και προτελευταίος του θεσμού.

Οι συμμετέχοντες ήταν 38 και προέρχονταν από τις Σέρρες, τη Δράμα, το Κιλκίς, την Πτολεμαΐδα, τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και τη Χαλκίδα. Μεγάλη ήταν και η απήχηση του κόσμου που βρέθηκε στον αγώνα και χειροκρότησε τους αγωνιζόμενους.

Στην κατηγορία Ν1 πρώτος και με χρόνο ημέρας 1:30:98 ο Παπαδόπουλος Απόστολος από τον ΟΦΑΔράμας, στην δεύτερη θέση Καρατσομπαλίδης Δημήτριος με 1:33:24 επίσης από τοίδι Σωματείο και στην τρίτη θέση ο Τριανταφύλλου Ιωάννης με 1:35:45 από το Σωματείο ΧΩΜΑ Κιλκίς.

Η μάχη συνεχίστηκε και στην κατηγορία Ν2 με νικητή τον Θεόδωρο Καβατσικλή με χρόνο 1:35:43 από το ΧΩΜΑ Κιλκίς. Δεύτερος αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Καλεμκερίδης με χρόνο 1:40:12, από το ίδιο Σωματείο, και τρίτος ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης με χρόνο 1:40:96 από τον ΑΟΘ.

Οι μάχες ήταν έντονες και στην Ν3, που είχε και τις περισσότερες συμμετοχές, με νικητή το Νικόλαο Φωτιάδης με χρόνο 1:34:47 από ΟΦΑΔ, δεύτερο τον Απόστολο Προδρομίδη με χρόνο 1:35:33 από την ΑΛΠ και τρίτο, με μικρή διαφορά, τον Γιώργιο Ανθόπουλο με χρόνο 1:35:65 από τον ΟΦΑΔ. Στην κατηγορία Τ οι συμμετοχές ήταν δύο, του Μιχάλη Ανδρεανίδη και της μοναδικής γυναίκας του αγώνα, Αντωνίας Αμπατζίδου.

Ακολούθησε η Απονομή των Κυπέλλων στους νικητές, η βράβευση στα Σωματεία που είχαν τις περισσότερες συμμετοχές με 1η την Α.Λ.Πτολεμαΐδας, 2ο τον ΟΦΑΔ και 3ο το ΧΩΜΑ Κιλκίς, και η κλήρωση του μεγάλου δώρου – μιας τηλεόρασης. Ο ΣΜΑΒ απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αθλητές και θεατές που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Πηγή : ΟΜΑΕ-ΕΠΑ