43ο Ράλλυ Αχαιός 2023 Σε Νέα Μονοπάτια

43o-rally-axaios-omae-engine-power

43ο Ράλλυ Αχαιός 2023 Σε Νέα Μονοπάτια

ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ διοργανώνει τον αγώνα «43ο Ράλλυ Αχαιός», που προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος και στο Κύπελλο Ασφάλτου Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Το Σάββατο και την Κυριακή 23-24 Σεπτεμβρίου 2023, ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ διοργανώνει τον αγώνα «43ο Ράλλυ Αχαιός », που προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος και στο Κύπελλο Ασφάλτου Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Σε νέα μονοπάτια θα βρεθεί ο αγώνας αφού η Ειδική «Χαλανδρίτσα» μήκους 12,5χλμ θα διεξαχθεί τρεις φορές, με το φιλόξενο και γραφικό Δημοτικό Διαμέρισμα Χαλανδρίτσας, να φιλοξενεί το Service Park και να είναι το επίκεντρο του Αγώνα στον Δήμο Ερυμάνθου, της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Η ειδική διαδρομή του αγώνα, τρεις (3) φορές επαναλαμβανόμενη, θα ξεκινάει από το Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίτσας με προορισμό το χωριό Θωμαίικα, όπου λίγο πριν την είσοδο του χωριού θα πέφτει η καρό σημαία του τερματισμού. Μετά τα Θωμαίικα ακολουθεί απλή διαδρομή προς Βεταίικα, Δεμέστιχα, Αγρίδι και μέσω της Ε.Ο. Πατρών-Καλαβρύτων και πάλι στην Χαλανδρίτσα.

rally-achaios-rali-acheos-rally-patra-omae-axaios-ralli.

Το Service park θα διεξαχθεί στον κεντρικό δρόμο του χωριού Χαλανδρίτσα. Η Ε.Δ. «ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑ 1» θα έχει ωράριο εκκίνησης πρώτου αυτοκινήτου την Κυριακή 24/09/2023 και ώρα 08:45 ενώ ο τερματισμός θα γίνει την ίδια ημέρα στις 15:30 (τα ωράρια ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με των αριθμό συμμετοχών και τις γενικότερες συνθήκες).

Η Οργανωτική Επιτροπή σύντομα θα ανακοινώσει με σχετικά Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις και άλλες λεπτομέρειες αλλά και διευκολύνσεις για πληρώματα, ομάδες και θεατές.

Σας ευχαριστούμε που αφιέρωσατε χρόνο για να διαβάσετε το άρθρο

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική