6ο Athens Rally Sprint «Αγ. Μερκούριος»: Με Εξήντα Δυνατές Συμμετοχές!

Η κορυφαία Ειδική Διαδρομή της Αττικής -στον «Αγ. Μερκούριο»- προσέλκυσε εξήντα «ετοιμοπόλεμα» πληρώματα που θα έχουν μεγάλες μάχες με τα χρονόμετρα για να διεκδικήσουν πρωτιές και τίτλους, στο 6ο Athens Rally Sprint, 4ο φετινό γύρο του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Νότιας Ελλάδας.

Τα δύο «θηριώδη» Skoda S2000 των Καμπύλη – Σταμέλου και Νομικού – Ραβάνη, έχουν να αντιμετωπίσουν τα ταχύτατα Mitsubishi Evo των Κύρκου – Σταυρόπουλου και Αργυρίου – Πάσχου, για την πρωτιά του αγώνα.

Ανάλογες μάχες θα έχουμε σε όλες τις ομάδες με κορυφαίους συνδυασμούς όπως οι Αυγερόπουλος – Γιαβάσης, Τροβάς – Κόλλιας , Γάτσος – Αμαραντίδου, Κύρκος Δ.- Πετρόπουλος, Καραθανάσης Ν – Καραθανασης Β και Αμαξοπουλος – Μωραΐτη, μεταξύ άλλων.

Δυναμική είναι και η παρουσία των Ιστορικών αυτοκινήτων, με 19 συμμετοχές θρυλικών αγωνιστικών του παρελθόντος, άψογα συντηρημένων και έτοιμων για έντονο συναγωνισμό. Όλοι οι πρωταγωνιστές που διεκδικούν τους τίτλους της χρονιάς έδωσαν δυναμικό παρόν: Σταφυλοπάτης – Χατζηρήγας, Μανδρούκας- Τσάδαρης, Παραδείσης – Γ Σκούρας, Παραδείσης Π – Ποιμενίδης και η παρέα τους, θα ενθουσιάσουν τους θεατές με ήχο και εικόνα από το παρελθόν!

Ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος θα γίνει την Πέμπτη 31/10 στο Ι.ΚΤΕΟ CITY CONTROL στην Ν.Ιωνία (Ερμού 3 και Εθν. Αντιστάσεως) από τις 16.00 ως τις 19.00. Τα πληρώματα εκτός Αττικής θα περάσουν Διοικητικό και Τεχνικό έλεγχο στο χώρο του Service Park στις 08.00 το Σάββατο 2 Νοεμβρίου.

Τις συμμετοχές κατά αλφαβητική σειρά θα βρείτε στο www.e-omae-epa.gr
(https://www.e-omae-epa.gr/races.aspx)

Πληροφορίες:
www.assoaa.blogspot.com
email: assoaa@ymail.com
Τηλ.: 6972.864431, 6974.759800, 6974.476407

 

Πηγή: ΟΜΑΕ-ΕΠΑ