Αναπολώντας το ράλλυ της Χαλκιδικής

Τελευταία βδομάδα του Αυγούστου…
Για τους περισσότερους σήμανε το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών…
Για κάποιος άλλους, ήταν η αρχή μίας γιορτής… σε αυτούς συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου… την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου ήταν το Ράλλυ Χαλκιδικής ! Ίσως ο πιο σημαντικός αγώνας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ !


Οι δρόμοι πλημμύριζαν από τα σέρβις… φορτηγά με φορτωμένα λάστιχα στις σχάρες έτρεχαν (στην κυριολεξία !) να προλάβουν τα πληρώματά τους στις Ειδικές Διαδρομές … στις ανασυγκροτήσεις οι ομάδες μοίραζαν αυτοκόλλητα… η χαρά της πιτσιρικαρίας…. Τα «ράλλια» θα ξεκινούσαν από κει… θα περνούσαν από κει… θα τερμάτιζαν εκεί !
Όσον αφορά την ομάδα, έχουμε ήδη ανοίξει τέσσερα άλμπουμς με τις δεκαετίες… 70, 80, 90 και 2000… έχω κάνει την αρχή προσωπικά με τις φωτογραφίες μου από τις χρονιές 1985 κα 1986 !
προσπαθήστε εκεί να δημοσιεύετε τις φωτογραφίες σας ! Θα είναι πιο εύκολες στο ψάξιμο, στην αρχειοθέτηση και εν τέλει θα βοηθήσει την ίδια την ιστορία του αγώνα !


Ελπίζουμε να δούμε φωτογραφίες που δεν είχαν μέχρι τώρα δημοσιευτεί… από έλληνες φωτογράφους ερασιτέχνες και επαγγελματίες, αλλά και από πολλούς ξένους… γι’ αυτό και ο αρχικός τίτλος της ομάδας θα είναι φυσικά, Rally Halkidiki…για να δουλεύει εύκολα το ψαχτήρι του φατσοβιβλίου !

Πάμε λοιπόν
Ευχόμαστε καλά χιλιόμετρα στην ομάδα μας ! https://www.facebook.com/groups/724910311280362/
Σας περιμένουμε να μοιραστούμε τις αναμνήσεις μας… όχι μόνο ως φωτογραφίες και βίντεο, αλλά και μέσω κειμένων !

Οι Διαχειριστές

Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος
Χάρης Κλαμούρης