Χαμός στo Drift Weekend στην Δράμα

drift weekend drama-cookies-69 speedway-engine power

Χαμός στo Drift Weekend στην Δράμα

Μοναδικές στιγμές ζήσαμε στο πρώτο Drift Weekend στην Δράμα και έγινε χαμός στο κατάμεστο 69 Speedway με χιλιάδες θεατές να δίνουν τον παλμό και την ένταση στο θέαμα.

Μοναδικές στιγμές ζήσαμε στο Drift Weekend στην Δράμα και έγινε χαμός στο κατάμεστο 69 Speedway 

Καλησπέρα σε όλη την Δράμα, σε όλη την Ελλάδα!!! τι έργο έγινε στo Drift Weekend στην Δράμα με πολύ ωραίες συμμετοχές, πολύ κάπνα και θέαμα

Να ξέρετε ότι αν δεν έβρεχε εχθές και εσείς και οι αγωνιζόμενοι θα είμασταν όλοι εκεί ακόμα.
Μια από τις καλύτερες μηχανοκίνητες διοργανώσεις που έχει γίνει στην Δράμα με πάνω από 2000 κόσμο όλο το σκ και σε διάρκεια και χάλια Καιρικές συνθήκες.
Έρχονται μεγαλύτερες και καλύτερες διοργανώσεις μετά το καλοκαίρι.
Μείνετε συντονισμένοι .
Loading…

Ο Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης με την Στρουμφίτα του και 19 άλλους οδηγούς πήραν τα μυαλά στους χιλιάδες θεατές κάθε ηλικίας που παρευρέθηκαν στο 69 SpeedWay, σε μια διοργάνωση μια γιορτή, για τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά πιο συγκεκριμένα του Drift !!!

Δηλώσεις της διοργάνωσης:

1ο Drift weekend ήρθε στο τέλος με επιτυχία θέλουμε να πιστεύουμε με επιτυχία 90% γιατί πάντα θα υπάρχει κάτι που θα θέλει βελτίωση και είδη εντοπίσαμε κάποια πράγματα που θα κάνει τους αθλητές και τους θεατές να περάσουν ακόμα καλύτερα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές έναν, έναν ξεχωριστά που μας τμήσατε με την παρουσία τους και ένα ακόμα ποιο μεγάλο ευχαριστώ όλους τους θεατές που ήρθαν από κοντά και μακριά.
Η Δράμα έδωσε το παρών της και έδειξε πόσο μας στηρίζει μας αγαπάει και ότι προβλήματα παρουσιάστηκαν τα αντιμετωπίσαμε με μεγάλη επιτυχία .
Έρχονται ακόμα ποιο πολλά και μεγάλα events.
Μείνετε συντονισμένοι και επιστρέφουμε
 Drift-Weekend-Drama-69-Speedway-driftday-dexiotehnia-race-motorsport

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική