ΧΥΤΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

χυτας ελαστικα,engine power
χυτας ελαστικα,engine power

ΧΥΤΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Η εταιρεία ΧΥΤΑΣ ΣΩΤ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ιδρύθηκε το 1987 στην Νέα Πέραμο Αττικής και δραστηριοποιήθηκε αρχικά στον τομέα πώλησης καυσίμων και στην συνέχεια στον τομέα πώλησης ελαστικών.

Την τελευταία δεκαετία, υπό τον διακριτικό τίτλο ΧΥΤΑΣ Center και την καθοδήγηση του Χύτα Παναγιώτη, διαθέτουμε 3 καταστήματα, με έδρα τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην περιοχή της Ελευσίνας. Σ΄ένα επιβλητικό, σύγχρονο και συνάμα τεράστιο κτίριο 2500 τ.μ. σε συνολική έκταση 6 στρεμμάτων στεγάζονται τα πάντα γύρω από τον κόσμο των ελαστικών και ζαντών! Σε εμάς μπορείτε να βρείτε από μικρά λάστιχα για καροτσάκια εργατών, λάστιχα για περονοφόρα οχήματα, για ΙΧ, 4Χ4, SUV, για moto, για ελαφρά φορτηγά, για φορτηγά, ενώ η γκάμα μας καλύπτει και τις ανάγκες δομικών και γεωργικών μηχανημάτων, μέχρι και τα θηριώδη dumper.

Διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή από ζάντες, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της εταιρείας Disla , με διαστάσεις από 13” έως 20”.

Θα μας βρείτε στο κεντρικό κατάστημά μας επί της Ιεράς Οδού στην Ελευσίνα, στον Άγιο Δημήτριο (επί της Αγίου Δημητρίου 306) καθώς και στην Νέα Πέραμο Αττικής (επί της ΠΕΟΑΚ).

Η πολυετής παρουσία και εμπειρία μας στον χώρο του αυτοκινήτου αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για υψηλοτάτου επιπέδου παροχή υπηρεσιών σε σχέση με επώνυμα προϊόντα ποιοτικά ελεγμένα.

Κύριο μέλημά μας είναι η κατανόηση των αναγκών των πελατών μας και η πρόταση των καλύτερων και οικονομικότερων λύσεων για τα αυτοκίνητά τους.

Το αυτοκίνητο σε καλά χέρια.

https://motorfestival.gr/

https://enginepower.gr/