Δυο παγκόσμια ρεκόρ Guinness θα γίνουν στο 15th Motor Festival στις 28-30 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ

Για αλλή μια φορά το Motor Festival είναι μπροστά στις εξελίξεις και στην εποχή, για άλλη μια φορά  καταφέρνει να ξεχωρίζει και να δημιουργεί την προσμόνη για όλο τον κόσμο ως την ημέρα που θα διεξαχθεί το Motor Festival.  15th Motor Festival fear not και οπώς μας δηλώνει ο κος Κοντιζάς Μιχαήλ ο διοργανωτής του Motor Festival, φοβάται!!! Οι ιδεές οι σκεψείς και οι στόχοι για το 15οMotor Festival μας ξεπερνουν! Ο στόχος ειναι ένας να ακουστούμε σε παγκόσμιο επιπεδο οσο τρελό ακούγεται αλλο τόσο πιο δύσκολο είναι!

Η απόλυτη μηχανοκίνητη περιπέτεια επιστρέφει στο άνδρο του αθλητισμού στο Ο.Α.Κ.Α., εδώ που ξεκίνησε η πιο εκρηκτική θρυλική αναβίωση του πιο φαντασμαγορικού μηχανοκίνητου Φεστιβάλ που έχει υπάρξει ποτέ. Πιο ζωντανό! Πιο μυστηριώδης! Πιο περιπετειώδεις από ποτέ θα είναι το 15ο Motor Festival με μια επίλεκτη ομάδα θεάματος που δεσμεύεται να απογειώσει να ξεπεράσει τα όρια, τις φοβίες και να κόψει την ανάσα του κάθε θεατή.

Για τo 2019 μετα την τεράστια επιτυχία στο 14th Motor Festival, στρατηγικά επιλέγουμε ξανά την Αθήνα στις 28-30 Σεπτεμβρίου και το Ολυμπιακό Στάδιο με διάθεση να ξεπεράσουμε τα όρια , την φαντασία και την καθε διάσταση της έντασης και της αδρεναλίνης. Η πιο τρόμακτική αρένα, στο Νο 1 μηχανοκίνητο πάρκο αδρέναλινης, θα γίνει η πιο ολοκληρωτική εμπειρία του αξεπέραστου Motor Festival. Ενα γεγονός που θα αλλάξει τα δεδομένα στον κόσμο των θεαμάτων, 15ο Motor Festival Fear Not, Here is a God.

Ζήσε το αξεπέραστο Motor Festival μαζί μας!!!

Ο πήχης ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά και ο στόχος είναι η Ελλάδα, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, το Motor Festival και όλοι ΜΑΖΙ, να ακουστούμε σε όλο τον κόσμο και να γράψουμε μια λαμπρή γαλανόλευκη σελίδα στην ιστόρια των ρεκόρ του κόσμου!!! Ξέρουμε είναι τεράστιο, είναι τρομακτικό, είναι ασύλληπτο αλλά πιστεύουμε σε όλους εσάς και πως το ανέφικτο μπορεί να γίνει εφικτό!!! θέλουμε 160 αυτοκίνητα και 340 μοτοσυκλέτες για να σπάσουμε τα δύο παγκόσμια ρεκόρ Guinness!

Δήλωσε την συμμετοχή σου στο 15th Motor Festival ως τις 15/09/2019 που πρέπει να επιβεβαιωθεί στην εταιρεία Guinness οτι θα επιχειρήσουμε να σπάσουμε το ρεκορ: https://motorfestival.sociamonials.com/famous-awards—off-road/c4363/

Εμείς συνεχίζουμε εσείς απλά ακολουθήστε μας…