Ένα σετ βαλιτσών της McLaren που σε ξεπερνά;

Πριν από μερικές εβδομάδες η βρετανική εταιρεία παρουσίασε την ολοκαίνουργια GT, το πιο άνετο αυτοκίνητο στην ιστορία της.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι ιθύνοντες της McLaren και για να πείσουν για του λόγου το αληθές τους υποψήφιους αγοραστές που θα καταβάλλουν από 187.000 ευρώ (προ φόρων) για να αποκτήσουν την GT το τμήμα MSO της McLaren ετοίμασε και μας παρουσιάζει μια σειρά ειδικών βαλιτσών για το νέο GT, που εκμεταλλεύονται στο μέγιστο τα 570 λίτρα αποθηκευτικού χώρου του μοντέλου.

Η κίνηση αυτή δεν είναι καθόλου περίεργη ή ασυνήθιστη για σούπερ σπορ μοντέλο, καθώς η GT μπορεί μεν να έχει μεν χώρους αποσκευών αξιόλογου μεγέθους -μπροστά υπάρχουν 150 λίτρα και πίσω 420, ενώ ο κινητήρας βρίσκεται πίσω από τις πλάτες των επιβατών και περίπου στο κέντρο- αλλά αυτοί έχουν και συγκεκριμένο σχήμα. Που μπορεί κανείς να το εκμεταλλευθεί πλήρως μόνο με τα κατάλληλα αξεσουάρ της ίδιας της McLaren.

Το σετ λοιπόν περιλαμβάνει μία κλασική βαλίτσα αεροπορικού τύπου, μια μικρότερη σε στιλ σακβουαγιάζ και μια όρθια που χωρά μέχρι και μπαστούνια του γκολφ. Όλα αυτά μαζί κοστίζουν 12.400 ευρώ, ενώ φυσικά όλα διατίθενται και μεμονωμένα. Πιο προσιτή είναι η μικρότερη τσάντα που ξεκινά από τα 1.850 ευρώ, ενώ η πιο ακριβή είναι η όρθια για τα μπαστούνια του γκολφ που κοστίζει 5.460 ευρώ.