Engine POWER Engine Power S.O.S | 26-27 October Sparta Scouting Opening Show

Η ΕΛ HERO σας παρουσιάζει το πρόγραμμα του 2ημερου και εκπέμπει S.O.S:
Σάββατο
Από τις 10:0ως τις 15:00 θα γινει το στήσιμο
α) επαγγελματιών-εκθετών που θέλουν να δείξουν την δουλειά τους (δεν έχει κόστος συμμετοχης εκτός του κόστους της εισόδου)
β) επαγγελματιών οδηγών- αθλητών από όλους τους χώρους.(δεν έχει κόστος συμμετοχης εκτός του κόστους της εισόδου)
γ) ιδιωτών που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία να οδηγήσουν σε μια πίστα γρήγορα και επιθετικά. (δεν έχει κόστος συμμετοχης εκτός του κόστους της εισόδου)

Υποχρεωτικό κράνος – ενδυμασία για τις συμμετοχές των 2 τροχών.
Υποχρεωτικο το Διπλώμα για όλες τις συμμετοχές.
16:00 θα ανοίξουν οι πόρτες για τον κοσμο να γνωρίσουν τους οδηγους και συμμετέχοντες.
17:00 -20:00 Θα μοιραστούν οι χρόνοι με βάση των συμμετοχών και με βάση τον αριθμό ανά κατηγορίας συμμετοχής.
20:00-21:00 αυτόγραφα παρουσίαση οδηγών συμμετεχόντων.

Κυριακή
8:00 ως 9:30 στήσιμο υπόλοιπων συμμετοχών α) εκθετών β) οδηγών γ) ιδιωτών
Σε αγωνιστικο επιπεδο. Θα μοιραστούν οι χρόνοι με βάση των συμμετοχών και με βάση τον αριθμό οχημάτων της κατηγορίας συμμετοχής.
10:00 Άνοιγμα πυλών για το κοινό
10:00 έως 11:00 Συνεντεύξεις συμμετεχόντων βιντεοσκόπηση με τα κορίτσια της διοργάνωσης.
10:30 έως 11:00 σεμινάριο ασφαλής οδήγησης από Ζαχο Βογιατζή
12:00 έως 12:30 Τροχαια Σπάρτης ενημέρωση για τα τροχαία ατυχήματα.
14:00 έως 14:30 Γιατί η γνώση σώζει ζωές σεμινάριο από τον Πέτρο Μαύρεα από τον Σύλλογο τροχαιων ατυχηματων Αγάπη φροντίδα ζωής.
1:00 βράβευση του κου Λαμπρου Λαμπροπούλου (Λ.Α.Σ.) Λεσχη αυτοκινητου Σπαρτη και του κου Θαναση Λυκουση (Α.Μ.Ο.Σ.) Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικος Όμιλος Σπαρτης
από το Δήμο της Σπάρτης και του κου Κοντιζα Μιχαήλ τιμής ένεκεν για τις δράσεις τους στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
11:00 έως 15:00 ασταμάτητο θέαμα και προπόνηση των συμμετεχόντων από όλα τα αθλήματα κ όλους τους χώρους.
15:00 έως 17:00 Motocross -Enduro Show
17:00 εως 19:00 Συνεχίζουμε να πατάμε γκάζι στην ένταση μαζί με τα κορίτσια της διοργάνωσης που θα μας ανεβάζουν ακομη περισσοτερο την διάθεση.

19:00 Αναμνηστικά μετάλλια στις συμμετοχές της Νο1 διοργάνωσης στην Ελλάδα του Motor Festival.