Φανοποιείο – Βαφείο αυτοκινήτων Πειραιάς

Fragou auto paint,engine power

Φανοποιείο – Βαφείο αυτοκινήτων Πειραιάς.

Στο φανοποιείο Fragou Auto Paint Team συνεχίζουμε να επιδιορθώνουμε ή να βελτιώνουμε το αυτοκίνητό σας με την ίδια αγάπη και φροντίδα. Κάθε επισκευή είναι προσωπική υπόθεση. Με τεχνογνωσία, εμπειρία, κατανόηση και φιλική αντιμετώπιση σ΄ένα οικογενειακό περιβάλλον,είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε γρήγορα μικρές ή μεγάλες ατυχίες.Σε ένα χώρο 400τ.μ. που εξελίσσεται διαρκώς, προσφέρουμε ποιοτικές και υπεύθυνες επισκευές με επίκεντρο τον πελάτη και τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των αυτοκινήτων.

Από το 1978 καλύπτουμε τις ανάγκες των ανθρώπων που θέλουν να δώσουν μια ποιοτική και ξεχωριστή εικόνα στο αυτοκίνητο που αγαπούν και οδηγούν καθημερινά. Το έμπειρο προσωπικό μας, με πτυχία στη φανοποιεία καθώς και σεμινάρια στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς, εγγυώνται άριστα αποτελέσματα και την απόλυτη ικανοποίηση σας σε οποιαδήποτε εργασία μας ανατεθεί. Η εμπειρία 42 χρόνων και πλέον, αποτελεί το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, που μπορεί αναμφισβήτητα να σας εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επισκευάζουμε το αυτοκίνητό σας, εφόσον έχει υποστεί ζημιά σε τροχαίο ατύχημα, ζημιές φιλικού διακανονισμού, θραύση κρυστάλλων, ζημιές από ανασφάλιστα οχήματα , ζημιές από χαλάζι και καιρικά φαινόμενα, ζημιές από φωτιές, ζημιές από καταπτώσεις βράχων, ζημιές από σύγκρουση ζώων και γενικά ότι έχει εμποδίσει τη πορεία του αυτοκινήτου σας, ζημιές από κλοπή κλπ.

Η ανάγκη για βαφή του αυτοκινήτου αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς, οι ζημιές στα αυτοκίνητα αυξάνονται χρόνο με το χρόνο. Αυτές μπορεί να αφορούν είτε μεγάλες ζημιές, που προκαλούνται κυρίως από ατυχήματα (σύγκρουση με άλλο όχημα ή σε κάποια κολόνα κτλ.), είτε μικρότερες ζημιές από μικρές καθημερινές γρατζουνιές, που αλλοιώνουν το χρώμα του αυτοκινήτου μας και χαλάνε την αισθητική του.

Η δεύτερη περίπτωση με τις γρατζουνιές έχει γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο, κυρίως για όσους ζουν, εργάζονται ή μετακινούνται σε περιοχές με στενούς δρόμους και αυξημένη κίνηση. Ακόμη και να παρκάρετε το όχημά σας σε γκαράζ, μια βόλτα αρκεί για να αποκομίσετε ένα μικρό σημάδι.

Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέστε, καθώς υπάρχει η λύση. Πάντα πιστοί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της, η FRAGOU AUTO PAINT έχει δημιουργήσει ένα πρότυπο φανοποιείο, πλήρως εξοπλισμένο και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σε κάθε σας ανάγκη για βαφή αυτοκινήτου.

Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν να επιδιορθώσουν κάθε υλική ζημιά που έχει προκληθεί, από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και η άρτια κατάρτιση των έμπειρων τεχνικών μας εγγυώνται κορυφαίο αποτέλεσμα, τόσο από πλευράς ποιότητας όσο από πλευράς εμφάνισης.

Η FRAGOU AUTO PAINT εγγυάται την τέλεια αποκατάσταση των ζημιών του οχήματός σας. Έχοντας πάντα σαν γνώμονα την υγεία του τεχνικών μας και το σεβασμό προς το περιβάλλον, φροντίζουμε και χρησιμοποιούμε οικολογικά χρώματα κορυφαίας ποιότητας.

Η βαφή του αυτοκινήτου δεν είναι πάντα μια απλή υπόθεση, αλλά στην Fragou auto paint δεν έχετε να φοβηθείτε για το παραμικρό. Εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα, που θα κάνει το αυτοκίνητό σας να μοιάζει με καινούριο.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 411 7767 ή επισκεφτείτε μας στην έκθεσή μας, στην οδό ΚΑΣΤΟΡΟΣ 78 & ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΩΝ 8, στον Πειραιά, για να εξετάσουμε από κοντά τις ανάγκες σας.

https://fragou-autopaint.gr/