Fast and Furious και τα μυαλά στα κάγκελα!

Δεν έχετε χάσει καμιά ταινία της δημοφιλούς σειράς; Απολαύστε τα καλύτερα αυτοκίνητα που εμφανίστηκαν στις ταινίες. 

Όλα τα αυτοκίνητα από το Fast and Furious κατατάσσονται από το χειρότερο στο καλύτερο σε έναν κατάλογο που καλύπτει 116 αυτοκίνητα από τις οκτώ ταινίες.
Η τελευταία ταινία Hobbs & Shaw λαμβάνει χώρα στο fast and furious σύμπαν, αλλά επικεντρώνεται σε δύο χαρακτήρες – τον Luke Hobbs και τον Deckard Shaw – οι οποίοι ήταν σχετικά μικροί ρόλοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ταινία δεν θα είναι γεμάτη από εξωτικά αυτοκίνητα και τρελές μετατροπές, όπως αποδεικνύεται από τα τα teaser που κυκλοφορούν όπου έχουμε δει τα πάντα από τα supercars της McLaren μέχρι ένα ημι- Peterbilt Baja.

Κυκλοφόρησε ένας κατάλογος με συνολικά 116 οχήματα που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των φανατικών θεατών.

116: Mitsubishi Eclipse from 2 Fast 2 Furious
Η τρίτη γενιά Eclipse δεν ήταν ένα δημοφιλές αυτοκίνητο πρώτα απ’ όλακαι έχει κακογεράσει κιόλας. Με το μωβ  φινίρισμα του και τα γελοία γραφικά μας ικανοποιεί που βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση.

104: Nissan Maxima from The Fast and the Furious
Γιατί τόσο μίσος για τα Maxima; Το sedan τέταρτης γενιάς δεν ήταν κάτι το δυνατό στις μέρες του αν και δεν ταιριάζει πραγματικά με τη σκληρή εικόνα του οδηγού του, Vince. Δεν είναι το καλύτερο αυτοκίνητο ούτε με χίλια, αλλά τουλάχιστον θα το δούμε στα πρώτα 75.

89: Bugatti Veyron from Fast 7
Με τόσα πολλά απίστευτα αυτοκίνητα που εμφανίζονται σε οκτώ ταινίες, είναι αδύνατο να μην υπάρχουν μερικοί πολύτιμοι λίθοι στο κάτω μέρος. Δεν υπάρχει τίποτα λανθασμένο με ένα εργοστασιακό πρωτότυπο Bugatti Veyron στον αριθμό 89, εκτός από το εργοστασιακό Chevrolet Suburban που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον αριθμό 88.

56: VW Hulk from Tokyo Drift
Μπορεί αυτό να εκνευρίσει μερικούς αλλά το Volkswagen με τα χέρια Hulk τοποθετείται υψηλότερα από άλλα εξωτικά  και  φοβερά δυνατά αυτοκίνητα; Γιατί όχι;

42: Offroad Camaro from Fast 7
Ας απογειωθούμε λίγο, για να κατατάξουμε τα έτοιμα για αγώνες μοντέλα λίγο ψηλότερα στην κατάταξη λίγο ψηλότερα με το Camaro του Roman να είναι το αγαπημένο μας.

24: Monte Carlo from Tokyo Drift
Πώς το μοναδικό shitbox Monte από την αρχή της τρίτης ταινίας καταφέρνει να κατατάσσεται στα κορυφαία 25; Ναι, υπάρχει ένας καλός παράγοντας για αυτό, αλλά αυτή είναι μια επιλογή που θα βάλουμε πολύ πιο κάτω από τη λίστα. Στο μυαλό σας, το Grand National από το Fast 4 του Dom μπήκε πίσω από αυτό το αυτοκίνητο με τον αριθμό 28. Τι έγκλημα!


12: Mitsubishi Eclipse from The Fast and the Furious
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε αυτό το αυτοκίνητο κοντά στην κορυφή, αλλά όχι στην κορυφή. Είναι η εύκολη επιλογή για ένα top-five ή ακόμα και το top-three φινίρισμα, αλλά όσο πιο εικονική είναι, υπάρχουν πιο δροσερά και εικονικά αυτοκίνητα στο franchise. Η τοποθέτηση του αριθμού 12 δείχνει το σωστό σεβασμό, αλλά αφήνει περιθώριο για καλύτερα αυτοκίνητα να απολαμβάνουν το προσκήνιο.

3: Dodge Charger from The Fast and the Furious
Ειλικρινά, αυτό το αυτοκίνητο θα μπορούσε εύκολα να είναι ένα από τους πολλούς κλασικούς chargers που περιλαμβάνονται σε όλο το franchise. Υπάρχει σίγουρα κάτι που πρέπει να ειπωθεί για το πρωτότυπο, ωστόσο, και υποψιάζουμε ότι είναι η πρώτη επιλογή για πολλούς οπαδούς εκεί έξω. Τίποτα λάθος με αυτό.

2: Toyota Supra from The Fast and the Furious
Ξέρατε ότι αυτό το αυτοκίνητο έπρεπε να είναι στα τρία κορυφαία, μαζί με κάποια επανάληψη του Dodge Charger του Dom. Είναι πέρα από το εικονικό σε αυτό το σημείο, και ακόμη και hardcore μυαλά αγαπούν αυτό το αυτοκίνητο.

1: Honda Civics from The Fast and the Furious
Ίσως να είναι  λάθος να βάζουμε το σατανικό τρίο της Honda Civic στο νούμερο ένα. Σίγουρα, αυτά τα αυτοκίνητα ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της πρώτης ταινίας, αλλά εκτός από το ότι ήταν εξαιρετικά ελεινά ( πράσινα νέον και διαχωριστικά των πολυκαταστημάτων), δεν είχαν καθόλου προσωπικότητα που να απολάμβαναν τόσα άλλα αυτοκίνητα του franchise.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα της κατάταξης από τα οποία μερικά πήραν καλύτερη θέση απλά λόγω της προβολής τους στην αρχική ταινία.