Η Casa Seat στη Βαρκελώνη το πρώτο τρίμηνο του 2020

Η Casa Seat πρόκειται να φτάσει στην καρδιά της Βαρκελώνης. Θα ανοίξει τις πόρτες της το πρώτο τρίμηνο του 2020 και αποτελεί φόρο τιμής της μάρκας στην πόλη που ιδρύθηκε πριν από περίπου 70 χρόνια.

Ο νέος διεπιστημονικός χώρος της Seat θα βρίσκεται στη γωνία Paseo de Gracia και Avenida Diagonal, με έκταση 2.600 μ2 και θα εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους. Το όνομα είναι εμπνευσμένο από εμβληματικά κτίρια της πόλης, όπως Casa Batlló, Casa Milà ή Casa Fuster, τα οποία βρίσκονται όλα πολύ κοντά στο νέο χώρο της μάρκας.

Η Casa Seat φιλοδοξεί να αποτελέσει κέντρο αναφοράς όπου θα παρουσιάζονται οι νέες τάσεις και τα ταλέντα της Βαρκελώνης. Οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση στο χώρο του εστιατορίου, στο χώρο εργασίας που θα είναι ανοικτός για να φιλοξενήσει καινοτόμα projects και στην αίθουσα συνεδριάσεων για κάθε είδους δραστηριότητα που σχετίζεται με την αστική κουλτούρα, τη σχεδίαση, την τεχνολογία και τις επιχειρήσεις, μεταξύ άλλων θεμάτων.

Με αυτόν τον τρόπο, η Casa Seat θα ενσωματωθεί στην πολιτιστική ατζέντα της πόλης, φιλοξενώντας συναυλίες, εκθέσεις τέχνης, τεχνολογικές εκθέσεις, pop up stores και όλα τα είδη εκδηλώσεων και πολιτιστικών εκφράσεων για την προώθηση και την ενίσχυση του ταλέντου τόσο των νέων όσο και των καθιερωμένων δημιουργών. Στον προσεγμένο χώρο, η εταιρεία θα παρουσιάσει το όραμα της και αυτό της Cupra για τη μελλοντική κινητικότητα και θα ενσωματώσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ώστε να προσφέρει στους πελάτες μοναδικά προϊόντα και εμπειρίες.

H Casa Seat έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες της στο διαδίκτυο. Με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα www.casa.seat, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για το project και να παραμείνουν ενήμεροι για τα τελευταία νέα σχετικά με το χώρο και τον προγραμματισμό του.

Πηγή : news.gr/auto/ Νίκος Τσάδαρης