Η M-Sport Ford WRC θα ήταν “τρελή” για να απελευθερώσει τον Evans ή τον Suninen

Ο προπονητής της ομάδας M-Sport Ford World Rally Championship Malcolm Wilson θεωρεί ότι θα ήταν “τρελό” να φύγουν απο την ομάδα ο Elfyn Evans ή ο Teemu Suninen, παρά την επιδίωξη του Ott Tanak για το 2020. Ο Evans και η Suninen ήταν η κύρια σειρά του M-Sport φέτος μετά την έξοδο του Sebastien Ogier για την Citroen, αν και ο Evans θα χάσει τρεις γύρους WRC λόγω τραυματισμού στην πλάτη που έμεινε στο Ράλι της Εσθονίας χωρίς πρωτάθλημα.

Ο Wilson δεν παραιτήθηκε από τον ηγέτη του πρωταθλήματος Tanak πίσω από την Toyota, η οποία αναμένεται να τον υπογράψει ξανά, αλλά δήλωσε ότι ό, τι συνέβη με την εν λόγω επιδίωξη, σκόπευε επίσης να κρατήσει τον Evans και τον Suninen. “Ο Elfyn και ο Teemu θα αποτελέσουν μέρος της ομάδας, σίγουρα”, δήλωσε ο Wilson.

“Έχουμε κάνει μεγάλες επενδύσεις και στα δύο, γι ‘αυτό θα ήταν τρελό να αφήσουμε κάποιον άλλο να πάρει αυτό το όφελος. “Αν ο Ott δεν είναι εδώ, η πρόθεση θα ήταν να είναι και οι δύο μέρος της ομάδας “.

Ο Evans ήταν ο τέταρτος στο πρωτάθλημα πριν τον τραυματισμό του και εξακολουθούσε να κρατάει εκείνο το σημείο πριν πηδήξει μετά το Rally Germany από τους Kris Meeke και Andreas Mikkelsen της Toyota.