Η Νικολέτα τραβάει μαλλί και ο Τάκης Δουζένης γκαζώνει μαζί της

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός θέλει θυσίες, γερό στομάχι και την επίλογη πάντα να ζείς στο μεταίχμιο, να ζείς στο όριο. Ο κόσμος απ εξώ βλέπει μόνο το καλογυαλισμένο οχημά σου, την δυναμική των αλόγων σου, το άκουσμα του κινήτηρα σου, την λεζάντα και την αίγλη μιας στιγμής μιας ώρας, μιας μέρας, ενος Σαββατοκύριακου σενα αγώνα! Η πραγματικότητα ομώς είναι διαφορετική, η καθημερινή προσπάθεια, η βρωμιά του συνεργείου, τα γράσα, οι θυσίες, το οικονομίκό κόστος, το ρίσκο, οι υποχρεώσεις και καθημέρινοτητα σε μια εποχή που ολοι οι εργασιακοί κλάδοι ζούνε τις δικές τους δυκολίες.

Ο Τακής Δουζένης είναι ενας οδηγός Dragster που χρόνια τώρα ξεχωρίζει για το ήθος του αλλά και για την υπερπροσπάθεια του να παραμείνει στον χώρο, να αγώνιστει, αλλα και να ξεχωρίσει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Dragster στην Ελλάδα και γιατί οχι και στο μέλλον στο εξωτερικό με το με το απίστευτα γρήγορο funny car που έχει στα χέρια του. Μετά απο ενα μεγάλο χρονικο διαστημα αποχής απο τους αγωνιστικούς χώρους ο Τακης εμφανίζεται ξανα ζωντανός θα λέγαμε, ξανά δυνατός και ετοιμάζει το αμερικάνικο όνειρο του να πάρει σάρκα οστα και την δύναμη που χρειάζεται να σπάσει τα χρονόμετρα πάλι, πολύ πολύ σύντομα.

Σε αυτό το δύσκολο ταξίδι η γυναίκα του η Νικολέτα σαν πυρήνας ενέργειας , είναι δίπλα του να τον στηρίζει και θα λέγαμε ακόμη και να τον ενθαρρύνει για να κάνει το επόμενο βήμα το πιο μεγάλο. Οικογενειακές ιστορίες που θυμίζουν παραμύθι αλλα κάποιοι το ζουν πραγματικότητα!Εμείς ευχόμαστε παντα μαζί  στα ευκολα και στα δυσκολά ερωτευμένοι, και ειμαστε σίγουροι πως μάζι θα είναι καλύτερα σε αυτό το  όνειρο που διάλεξαν να ζήσουν!!!