Η Victory αγωνίζεται με δύο σκάφη στο Fort Myers Beach

Οι οπαδοί της ομάδας Victory με βάση το Ντουμπάι θα έχουν δύο καταμαράν 41 ποδιών για να ξεκινήσουν στο Roar Offshore, 12-14 Οκτωβρίου, στο Fort Myers Beach, Fla. Το επερχόμενο γεγονός είναι ο τελικός διαγωνισμός της αμερικανικής ομοσπονδίας υπεράκτιων πρωταθλημάτων υπερωθητικών ταχύπλοων των έξι γύρων. Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, η ομάδα Victory θα ρίξει και  ένα  δεύτερο σκάφος στον αγώνα “για να ενισχύσει τις πιθανότητες της ομάδας για ένα στέμμα”.

Ο Σουηδός οδηγός Erik Stark μοιράζεται το πιλοτήριο του δεύτερου Victory Cat με τον Αμερικανό γκαζιάρη John Tollinson. Η ομάδα της Victory ανταγωνίζεται με την Αυστραλία 222 Offshore για την πρώτη θέση, με δύο νίκες και 82 πόντους στους  πρώτους πέντε αγώνες. Ακολουθεί η Μις GEICO με μία νίκη και 71 πόντους.

Η απόφαση για τη συμμετοχή δύο σκαφών στο Fort Myers Beach έγινε από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας Victory.

“Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές για τις πιθανότητές μας σε ένα τόσο απαιτητικό άθλημα, όπου ακόμη και ένα μικρό λάθος μπορεί να καταλήξει με δυσάρεστα αποτελέσματα”, δήλωσε στην ανακοίνωση ο Huraiz Bin Huraiz, πρόεδρος της επιτροπής Victory. “Σε επίπεδο Διοικητικού Συμβουλίου, όλοι ένιωθαν ότι είναι καλύτερο να παρέχουμε στην ομάδα μας πρωταθλητών την ευκαιρία να διεκδικήσουν όλοι έναν τίτλο.”