Η Volkswagen κυκλοφορεί ένα ακόμη μεγάλο τροχόσπιτο για να μπορείτε να ταξιδέψετε άνετα

Αν ονειρεύεστε να μπείτε στην τάση της ζωής των van, αλλά ανησυχείτε για το αν θα εγκαταλείψετε την άνεση και την πολυτέλεια, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για το καινούργιο υπερβολικά μεγάλο αυτοκινούμενο Volkswagen που κυκλοφορεί το 2019.

Η Volkswagen παρουσίασε το νέο μοντέλο του αυτοκινήτου της, την Grand California, τον Αύγουστο του 2018 στο Ντίσελντορφ. Το νέο μοντέλο επεκτείνει σημαντικά το μέγεθος του χώρου σε σύγκριση με τα άλλα οχήματα της εταιρείας, έρχεται πλήρης με ένα μπάνιο, μεγάλο υπνοδωμάτιο και μπορεί ακόμη και να διαθέτει μία μεγάλη κουκέτα για τα παιδιά.

Με βάση το ήδη επιτυχημένο μοντέλο, Καλιφόρνια, το πολύ μεγαλύτερο campervan βγήκε στους δρόμους στις αρχές του 2019. Λαμβάνει έμπνευση από τους εικονικούς κατασκηνωτές της Volkswagen, αλλά ένα χαρακτηριστικό που το ξεχωρίζει είναι το μπάνιο. Περιλαμβάνει τουαλέτα, ντους, πτυσσόμενο νιπτήρα, ράφια για είδη προσωπικής υγιεινής, ντουλάπια, και φεγγίτη για αερισμό. Μπορεί επίσης να μεταφέρει 110 λίτρα νερού και διαθέτει φώτα που ενεργοποιούνται αυτόματα χάρη στους ανιχνευτές κίνησης. Το βαν θα έχει επίσης μια σύνδεση στο πίσω μέρος για ένα εξωτερικό ντους με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία νερού για να απολαύσει κανείς ένα υπαίθριο ντους.

Υπάρχει επίσης αρκετός χώρος διαμονής εάν σκοπεύετε να διασχίσετε οδικώς τη χώρα με μια οικογένεια. Όταν θέλετε να απολαύσετε ένα ωραίο γεύμα, υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι με χώρο για τέσσερις. Υπάρχει επίσης ένα συρόμενο ψυγείο 70 λίτρων με κατάψυξη, διπλός καυστήρας αερίου, νεροχύτης και πολλά άλλα, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε τις γαστρονομικές δεξιότητές σας ενώ βρίσκεστε στο δρόμο.

Υπάρχει επίσης το είδος των σύγχρονων λειτουργιών που θα ικανοποιήσουν τους  gadget ταξιδιώτες, όπως τα ηχεία Bluetooth ώστε να μπορείτε να παίζετε μουσική από τα μεγάφωνα. Άλλα χαρακτηριστικά που μπορούν να προστεθούν είναι τα εξής: μια πρόσθετη μονάδα κλιματισμού τοποθετημένη στην οροφή στο πίσω μέρος, μια τέντα, μια πίσω βάση ποδηλάτου και ένα τραπέζι και καρέκλες που μπορούν να στοιβάζονται στις πόρτες των πτερύγων.