Η VW εγκαινιάζει το Amarok Black Edition

Το Amarok της Volkswagen είναι ένα ονειρικό pick-up φορτηγό, το οποίο βγήκε σε μερικές πολυτελείς ειδικές εκδόσεις – και τώρα βγάζει ακόμα ένα μοντέλο στην αγορά.

Το Black Edition είναι διαθέσιμο στα Highline Amaroks – συμπεριλαμβανομένου του φορέα Aventura. Οι εκδόσεις των 204 και 258 ίππων του 3.0 λίτρου V6 θα είναι ένα εξτραδάκι κάτω από το καπό, σε συνδυασμό με το οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Τα μοντέλα Black Edition προσθέτουν το πακέτο Lights and Vision (το οποίο περιλαμβάνει υαλοκαθαριστήρες αίσθησης βροχής) και το σύστημα πλοήγησης Discover Media Navigation, που σημαίνει ότι διαθέτει ευρωπαϊκά δεδομένα χαρτών συν την οθόνη πληροφοριών off-road. Όλες οι Black Editions έρχονται επίσης με αισθητήρες στάθμευσης μπροστά και πίσω, σύστημα σταθεροποίησης ρυμουλκούμενου και αυτόματο σύστημα πέδησης μετά τη σύγκρουση.

Οι προσθήκες styling περιλαμβάνουν ζάντες αλουμινίου Talca 20 ιντσών – σε μαύρο, φυσικά. Υπάρχουν επίσης μαύροι προφυλακτήρες μπροστά και πίσω, μαύρες πλευρικές κορνίζες, μαύρες κορνίζες ομίχλης, μαύρο γυαλιστερό περίβλημα στη μάσκα (η οποία είναι μαύρη), στη συνέχεια ένα σπορ μπαρ με μαύρο χρώμα, καθώς και ένα μαύρο επικεφαλής για το εσωτερικό και διακοσμητικά μαύρα ένθετα το ταμπλό.

Οι εκδόσεις Aventura Black Edition έρχονται επίσης με εσωτερικό δέρμα Nappa, αναβαθμισμένα καθίσματα Ergo Comfort μπροστά και δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με κουμπιά μετάδοσης. Στο εξωτερικό έχουν πλευρικούς καθρέπτες με δυνατότητα αναδίπλωσης, οι εμπρόσθιοι φανοί ομίχλης έχουν ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα στροφών, υπάρχει ένας μπροστινός προφυλακτήρας του κάτω τροχού, η επένδυση του κάτω μέρους έχει σχεδιαστεί και η καρότσα του φορτηγού έχει προστατευτική επένδυση.

Τα εμπορικά οχήματα της Volkswagen κυκλοφορούν επίσης με ματ βαφή σε μειωμένη τιμή στις 2752.99€, μαζί με καλύμματα Mountain Top, σε τιμή περίπου 1894.10€.

Η τιμολόγηση για το Black Edition ξεκινά από 39628.22€ για το φορτηγό που τροφοδοτείται με V6 204 ίππους,  πριν από τη φορολογία – πράγμα που σημαίνει ότι τα κοινής χρήσης φορτηγά θα κοστίζουν 48785.88€  μόλις φτάσουν στο δρόμο. Για την πιο ενισχυμένη έκδοση αυτά τα στοιχεία θα αυξηθούν στα 43757.70€ και  53741.25€ αντίστοιχα, με το Aventura Black Edition να φιγουράρει πολύ ψηλά στις λίστες με τα ακριβά pickups,  με τιμές που ανέρχονται στα 46635.82€ και  57195€.