ΛΕ.ΜΟΤΟ Καλλιεργούμε τους μελλοντικούς αθλητές Motocross

ΛΕΜΟΤΟ

ΛΕ.ΜΟΤΟ.Καλλιεργούμε τους μελλοντικούς αθλητές Motocross

Motocross training school για μικρούς και μεγάλους από την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μηχανιώνας με σκοπό την ένταξη, την εκπαίδευση αλλά και την εξέλιξη των αθλητών και οδηγών motocross.

Το Motocross training school και φέτος ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μηχανιώνας στην πίστα του σωματείου “ARENACROSS THERMAIKOU” .

Μηχανοκίνητος αθλητισμός: Χρόνια προσπαθούμε να στείλουμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, Πολιτεία, Υπουργεία, Ομοσπονδίες, λέσχες, ομάδες και τέλος γονείς και οδηγούς… Ο Μηχανοκίνητος αθλητισμός σώζει ζωές γιατί η γνώση σώζει ζωές. “Motocross Love”

Η ΛΕ.ΜΟΤΟ.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ
είναι μια Ερασιτεχνική αθλητική ομάδα που έχει δημιουργήσει την πίστα
ARENACROSS THERMAIKOU
ένα πάρκο για τους φίλους των 2τροχών μόλις 31km από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και 10km από το αεροδρόμιο. Η μεγάλη αγάπη για το motocross τους φέρνει πιο κοντά!!! Πλέον η φυσική τους έδρα, στη νέα πίστα ARENACROSS THERMAIKOU έχει γίνει το σημείο συνάντησης, για μικρούς και μεγάλους, όπου παιδιά από 5 εως 85 ετών απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα, το Motocross.

ΛΕ.ΜΟΤΟ.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ – MOTOCROSS TRAINING SCHOOL 2023ΛΕ.ΜΟΤΟ.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ – MOTOCROSS TRAINING SCHOOL 2023

Η ομάδα της ΛΕ.ΜΟΤΟ.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ αποτελείτε από καταξιωμένους αθλητές με πολλές διακρίσεις, εως λιλιπούτιους αναβάτες από 5 ετών που βάζουν “φωτιά” στα πενηνταράκια τους και αποτελούν το μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα! Η αγάπη μας και μεράκι για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, τους οδήγησε στην ίδρυση του σωματείου το 2003 και από το 2011 έχουν ενταχθεί και επίσημα στο δυναμικό της ΑΜΟΤΟΕ

Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε εικόνες και στιγμές από την προπόνηση που διεξάχθηκε από την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μηχανιώνας με σκοπό να προπονήσει, εκπαιδεύσει μικρούς και μεγάλους. Είναι μια προσπάθεια που τα τελευταία χρόνια έχει ζωντανέψει, με σκοπό την προσέγγιση νέων παιδιών, νέων οδηγών στην πίστα, σένα χώρο που διέπει ασφάλεια, διέπει προστασία, διέπει μάθηση, εκπαίδευση και βελτίωση με την επίβλεψη μιας ομάδας ανθρώπων της λέσχης που έχουν μεγάλη εμπειρία στον χώρο.

ΛΕ.ΜΟΤΟ.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ – MOTOCROSS TRAINING SCHOOL 2023

Το μάθημα είχε διάρκεια τρεις ώρες το οποίο περιλάμβανε:

15 λεπτή ενημέρωση μαθητευόμενων (ή γονέων, αν οι μαθητευόμενοι είναι ανήλικοι)
30 λεπτά θεωρία
10 λεπτά ζέσταμα μαθητευόμενων
60 λεπτά πρακτική άσκηση στην πίστα
15 λεπτά διάλειμμα
50 λεπτά πρακτική άσκηση στην πίστα

Τα μαθήματα της ΛΕ.ΜΟΤΟ.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ έγιναν με μια ομάδα ατόμων υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή Βασιλειάδη Δημήτρη.

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική