Λύνουμε απορίες για το ξεκάπνισμα, ξεκαρβούνιασμα, καθαρισμό ενός κινητήρα

ξεκάπνισμα κινητήρα, ξεκαρβούνιασμα κινητήρα, καθαρισμός κινητήρα
ξεκάπνισμα κινητήρα, ξεκαρβούνιασμα κινητήρα, καθαρισμός κινητήρα

Λύνουμε απορίες για το ξεκάπνισμα, ξεκαρβούνιασμα, καθαρισμό ενός κινητήρα.

Βρεθήκαμε με τον Βασίλη Χανιώτη ιδιοκτήτη της X-Carbon που διαθέτει την νέα υβριδική μηχανή παραγωγής υδρογόνου XC-1  για τον καθαρισμό του κινητήρα ενός οχήματος.  Υστέρα από μια σύντομη επικοινωνία και ενημέρωση καταλήξαμε σε πολύ συγκεκριμένα συμπεράσματα και διαπιστώσεις. Διαβάστε την συζήτηση και τις απορίες μας που είμαστε σίγουροι πως θα καλύψουν και σε εσάς πολλά ερωτήματα πάνω στο ξεκαρβούνιασμα – καθάρισμα – ξεκάπνισμα ενός κινητήρα.

1. Γιατί να επιλέξω το μηχάνημα x-carbon κύριε Χανιώτη ;

Γιατί διαθέτουμε αποκλειστικά την νο1 πανίσχυρη Ελληνική υβριδική μηχανή παραγωγής υδρογόνου XC-1 eco-hybrid που παράγει σταθερή ποσότητα και ποιότητα αερίου απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της εφαρμογής. Η XC-1 μπορεί να ξεκαπνίσει χωρίς δυσλειτουργίες απεριόριστο αριθμό οχημάτων.
2. Γιατί να εμπιστευτώ την εταιρεία σας;
Γιατί απλά είμαστε αυτοί που αλλάζουμε τα δεδομένα σε αυτόν τον χώρο! Η ποιότητα των υπηρεσιών μας, η τεχνογνωσία και η πολυετή εμπειρία και γνώση στον χώρο του καθαρισμού ενός κινητήρα, μας έχουν φέρει στην ευχάριστη θέση να έχουμε την δυνατότητα να ξεκαπνίσουμε οποιοδήποτε όχημα ανεξαρτήτως χρονολογίας, μάρκας, κυβικών και καυσίμου, αποτελεσματικά, αποδοτικά και με ασφάλεια γνωρίζοντας κάθε ιδιαιτερότητα δίνοντας στην κυριολεξία μια απελευθέρωση στον κινητήρα ενος οχήματος.

3. Είναι ασφαλής η διαδικασία;
Η εφαρμογή είναι απόλυτα ασφαλής καθώς η συσκευή μας πληρεί όλες τις προϋποθέσεις καλής λειτουργίας και έχει δικλείδες ασφαλείας για να πετύχει το ζητούμενο αποτέλεσμα αβίαστα και με απόλυτη προστασία για το όχημα σου.
4. Θα χρειαστεί να επαναλαμβάνω συχνά την εφαρμογή;
Στην X-carbon εκτός απ’ το αποτέλεσμα εγγυόμαστε και την διάρκεια για αυτό προτείνουμε να επαναλαμβάνεται η εφαρμογή μια φορά ανά έτος η 10 με 15 χιλιάδες χιλιόμετρα.
Και αυτό γιατί ακολουθούμε την σωστή διαδικασία στον χρόνο που απαιτείται χωρίς βιασύνη.
ξεκαρβουνιασμα κινητήρα
5. Είναι ακριβό το κόστος εφαρμογής;
Το κόστος εφαρμογής στην X-carbon είναι πραγματικά μικρό σε σχέση με τα οφέλη που κερδίζεις τόσο για το ξεκάπνισμα στο κατάστημα μας οσο και την διαδικασία στον χώρο σου.
6. Ποια είναι τα οφέλη μετά το ξεκάπνισμα – ξεκαρβούνιασμα, καθαρισμό ενός κινητήρα;
Σε λιγότερο από μία ώρα επαναφέρουμε τον κινητήρα σχεδόν στην εργοστασιακή του κατάσταση και επανακτούμε την ροπή, τις επιδόσεις, την σωστή λειτουργία, την γραμμικότητα σε όλο το φάσμα στροφών.
Αφαιρώντας τις επικαθίσεις του καυσίμου παρατηρούμε μείωση θορύβου, μεγάλη μείωση των ρύπων, σημαντική οικονομία καυσίμου και το κυριότερο αποφεύγουμε σημαντικές και δαπανηρές μελλοντικές βλάβες.
7. Αν κάποιος δεν μπορεί να έρθει στον χώρο σας. Πως μπορεί να κάνει την εφαρμογή;
Κανένα πρόβλημα. Κλείνει ραντεβού, μας αποδεικνύει τον τόπο και θα έρθουμε εμείς να ξεκαπνίσουμε -ξεκαρβουνιάσουμε  το όχημα στον χώρο του.
Η κατανάλωση ρεύματος για ένα όχημα ως 2000κ.εκ είναι μόλις 50 watt.
Αν δεν υπάρχει χώρος η και παροχή ρεύματος και πάλι δεν έχουμε πρόβλημα καθώς διαθέτουμε γεννήτρια inverter σταθερής παραγωγής ρεύματος και μπορούμε να κάνουμε την εφαρμογή σε οποιοδήποτε σημείο φτάνει να μην ενοχλούμε.

8. Ποια μέρη του κινητήρα καθαρίζονται με το ξεκάπνισμα;

καθαρισμο κινητηρα
Με το ξεκάπνισμα καθαρίζονται:
1) Θάλαμος καύσης
2) Βαλβίδες
3) Πιστόνια
4) Ελατήρια
5) Turbo
6) Βαλβίδα EGR
7) Αισθητήρας L
8) Φίλτρο μικροσωματιδίων (DPF)
9) Καταλύτης
10) Εξάτμιση
Νομίζω πως ο κος Χανιώτης Βασίλης και η X-Carbon με κάλυψαν σε μεγάλο βαθμό για το πολυσυζητημένο θέμα του καθαρισμού – ξεκαπνίσματος – ξεκαρβουνιάσματος ενος κινητήρα. Πιστεύω αυτή η συνέντευξη να σας βοήθησε και εσάς τους αναγνώστες που σίγουρα θα είχατε ανάλογες απορίες πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Το σίγουρο είναι πως  θα επανέλθουμε με τεχνικό crash test και αποδείξεις τηλεοπτικά πλέον στο OPEN BEYOND TV γιατί στα λόγια όλοι είμαστε καλοί στην πραγματικότητα όμως; Για να δούμε στην επόμενη δοκιμασία που έχουμε σκοπό να περάσουμε το μηχάνημα της X-Carbon, θα έχει την 100% θετική μας αξιολόγηση όπως τα κατάφερε σήμερα!!!
Εις το επανιδείν με εκτίμηση Κοντιζάς Μιχαήλ
ξεκαπνισμα κινητηρα

#Συνέντευξη #ΒασίληΧανιώτη #x-carbon  #ξεκαρβουνιασμακινητηρα #ξεκαπνισμακινητηρα #καθαρισμοκινητηρα