Μια Porsche 917 ρεμβάζει στην καλντέρα της Σαντορίνης

Και ποιος δεν θα είχε ονειρευτεί μια Porche 917 δίπλα στην ξαπλώστρα του στην Σαντορίνη να του κάνει πάρεα την ώρα πο ρεμβάζει το μοναδικό ηλιοβασίλεμα στην καλντέρα… Ξαφνικά αυτο το όνειρο γινεται πραγματικότητα  στο Instagram και η εικόνας μίας Porsche 917 (μοντέλο 023, που κέρδισε στο Le Mans ) στην Σαντορίνη μας εκτροχιάζει  στην κυριολεξία.

Τελικά ακόμη και μία φωτογραφία επεξεργασμένη στο photoshop  μπορεί να μας ταξιδεύσει και να μας κανει να ονειροπολήσουμε εστω και για λίγο. Η πιο εμβληματική “καταραμένη” Porsche 917, η πρώτη που έδωσε νίκη στους Γερμανούς στον 24ωρο αγώνα του Le Mans το 1970, βρέθηκε εστω και δια μαγείας με την βοηθειά ενος υπολογιστή  στην Σαντορίνη, πάνω στις περίφημες λευκές ταράτσες των σπιτιών και θέα την καλντέρα. Οι εικόνες δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον λογαριασμό του «Type7» διαδικτυακού περιοδικού της Porsche με την λεζάντα: «Is it just us, or does literally everyone seem to be in Greece this summer?» Είναι η εντύπωσή μας ή σε ολους εχει μείνει αξέχαστη η Ελλάδα;

Όσοι νόμιζετε πως οι φωτογραφίες είναι «πραγματικές» σας πληροφορούμε πως η Porsche 917 /023  βρίσκεται  στο Goodwood Festival of Speed και την οδηγεί ο Richard Atwood.