Ο Χαράλαμπος Χρυσανθόπουλος αφιερώνει την νική του στην Βουλγαρία στην συζυγό του

Για αλλη μια φορά μας έκανες περήφανους για αλλή μια φόρα σταθηκες στο υψός των περιστάσεων και ξεπέρασες καθε προηγούμενο Χαράλαμπε Χρυσανθόπουλε.

Ακομα ένα βάθρο για την Ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, αυτην την φορά στην Βουλγαρία απο τον Χαράλαμπο Χρυσανθόπουλο o oποίος ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου στο τελικό του SDC που συμμετείχε (Day of Champions Final Vratsa)  στην Βουλγαρία. Συγχαρητήρια πραγματικά στον Χαραλαμπό γιατι είναι ενας οδηγός που ξεχωρίζει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά συγχρόνως για την συνεχή προσπάθεια του να συμμετέχει στις περισσότερες διοργανώσεις που γίνονται σε Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλες διακρίσεις.

Αφιερωμένη η νίκη του στη γυναίκα του Χριστίνα Θεοδορίδου τον αφανή ήρωα θα λέγαμε, που είναι διπλα του ολα αυτα τα χρόνια στα εύκολα και στα δύσκολα! Αύτος ειναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός! κρύβει θυσιες, δυσκολίες και μια συνεχη προσπάθεια για να έρθει η επιτυχία, μια επιτυχία και χαρά που την αξίζουν και ο Μπάμπης και η Χριστίνα! Εμεις να τους ευχηθούμε να ζήσουν και πάντα να είναι ευτυχισμένοι μιας και έτυχε -πέτυχε να έχουν και την επέτειο γάμου τους και να κλεινουν μαζί τα χρονια μαζι !!!