Ο Γερμανός Πρίγκιπας Ότο έγινε κομμάτια σε τροχαίο με την μηχανη του.

Ο Γερμανός Πρίγκιπας Ότο έγινε κομμάτια σε τροχαίο με την μηχανη του.

Ο Γερμανός Πρίγκιπας Ότο έγινε κομμάτια σε τροχαίο με την μηχανη του.

Νεκρός ο Γερμανός Πρίγκιπας Ότο. Έγινε κομματάκια σε τροχαίο οδηγώντας την πανάκριβη μηχανη του,ο 55χρονος σκοτώθηκε το ξημέρωσα της Κυριακής όταν η Ducati που οδηγούσε, αξίας 20.000 ευρώ, συγκρούστηκε στις ατσάλινες μπαριέρες κοντά στη Λίμνη Κωνσταντίας.

 

Ο επιχειρηματίας που ήταν ιδιοκτήτης αρκετών φαστ φουντ της σειράς McDonald’s στη νότια Γερμανία ξεψύχησε στο σημείο του δυστυχήματος, σύμφωνα με την Bild. O Ότο είχε καταγωγή από τη βασιλική δυναστεία της Γερμανίας με διασυνδέσεις στους ηγεμόνες της Πρωσίας και θεωρείτο ότι είχε μακρινή συγγένεια με τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η αιτία του δυστυχήματος δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά η μοτοσικλέτα φέρεται να άρχισε να τρέμει μετά την

Το μοιραίο ατύχημα του πρίγκιπα Οτο

προσπέραση άλλου οχήματος σε υψηλή ταχύτητα. «Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο του οχήματος, άρχισε να ταλαντώνεται και συγκρούστηκε στις μπάρες ασφαλείας» ανέφερε η αστυνομία.

Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι ο πρίγκιπας τυφλώθηκε από τον ήλιο ή επηρεάστηκε από κάποιο καιρικό φαινόμενο καθώς ήταν ένα στεγνό κυριακάτικο πρωινό. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στο τοπικό ΤΖ ότι ενδέχεται το τροχαίο δυστύχημα να προκλήθηκε από την υπερβολικά υψηλή ταχύτητα. Το 2010 ο πρίγκιπας είχε τιμωρηθεί με εφτά βαθμούς στο ποινολόγιο και είχε παραδώσει εννιά μήνες την άδεια καθώς οδηγούσε αυτοκίνητο με υπερβολική ταχύτητα στο Μόναχο. Απέφυγε την ποινική δίωξη αφού πλήρωσε πρόστιμο 3.600 ευρώ, σύμφωνα με αναφορές εκείνη την εποχή.

Ο Ότο ήταν μέλος του οίκου Έσσης-Φίλιππσταλ, μία δυναστεία που χρονολογείται στον 17ο αιώνα. Η οικογένεια έχει δεσμούς με τον Φρειδερίκο Γουλιέλμο τον Γ’ της Πρωσίας, έναν σημαντικό Γερμανό ηγεμόνα στη διάρκεια τον Ναπολεόντειων Πολέμων, ο οποίος παρά τη θέλησή του, έλαβε μέρος στη συμμαχία εναντίον του Ναπολέοντα, καθώς και στο Συνέδριο της Βιέννης. Οι γενεαλόγοι θεωρούν ότι ο Ότο είχε μακρινή συγγένεια με τη βρετανική βασιλική οικογένεια επειδή στο πέρασμα των αιώνων υπάρχουν δεσμοί ανάμεσα στις ευρωπαϊκές ιστορικές βασιλικές οικογένειες.Ο Ότο παντρεύτηκε την Κάρλα Μπλικχάουζερ στο Λας Βέγκας το 1998 με την οποία έμεινε παντρεμένος για 19 χρόνια. Χώρισαν το 2017. Απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τους Μαξ, Λεοπόλδο, Μόριτζ και Έλενα. Λάτρευε τα αυτοκίνητα και τις μηχανές. Θεωρείτο ευγενικός άνθρωπος και πολύ εργατικός. Η τελευταία φωτογραφία που ανήρτησε ήταν στις 12 Απριλίου, εβδομάδες πριν από τον θάνατό του, μαζί με την Ducati του.