Ο Marc Márquez «αισιόδοξος» για την επιστροφή του MotoGP

Ο Marc Márquez «αισιόδοξος» για την επιστροφή του MotoGP

Ο Marc Márquez «αισιόδοξος» για την επιστροφή του MotoGP – αλλά αναμένει να είναι πιο αργός

Ο Marc Márquez είπε ότι οι γιατροί έχουν «καλά νέα» σχετικά με την ανάρρωσή του, αλλά αναμένει ότι θα είναι πιο αργός από ό, τι πριν όταν επιστρέψει στο πλέγμα MotoGP.

Μιλώντας στο λανσάρισμα της σειράς Repsol Honda το 2021, ο Márquez έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση για την ομάδα μετά την αποτυχημένη απόπειρα επιστροφής του στον δεύτερο αγώνα της περασμένης σεζόν στο Jerez , αφού έσπασε το δεξί του χέρι στο άνοιγμα της σεζόν στο ίδιο κύκλωμα.

Θα χάσει τις δοκιμές και δεν ξέρει ακόμα αν θα είναι κατάλληλος για τον πρώτο αγώνα της σεζόν, που θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ στις 28 Μαρτίου.

«Είμαι αισιόδοξος να είμαι στη μοτοσυκλέτα το συντομότερο δυνατό, αλλά δεν ξέρω ακριβώς την ημέρα», είπε.

«Δεν ξέρω και οι γιατροί δεν ξέρουν πότε θα είμαι έτοιμος. Κάθε φορά που πηγαίνω στο γιατρό, συνήθως έχουμε καλά νέα.

«Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί το προηγούμενο έτος ήταν αρκετά μακρύ και δύσκολο. Αλλά τώρα απλά προσπαθούμε να ακολουθήσουμε το σώμα μου, με το φυσιο, με το γιατρό, να προσπαθήσουμε να αυξήσουμε λίγο τη δουλειά στο σπίτι.

Ο Marc Márquez «αισιόδοξος» για την επιστροφή του MotoGP

Ακόμα και όταν επιστρέψει, ο Márquez δεν είναι σίγουρος πόσο ανταγωνιστικός θα είναι, πιστεύοντας ότι θα του πάρει χρόνο να επιστρέψει «στο να είμαι τόσο γρήγορος όσο εγώ».

«Σίγουρα την πρώτη φορά που οδηγώ το ποδήλατο δεν θα είμαι 100 τοις εκατό γιατί ένα πράγμα είναι το 100 τοις εκατό στην πλευρά των οστών και μετά το 100 τοις εκατό στους μυς», είπε.

“Θα δούμε. Φυσικά, φαντάζομαι την καλύτερη επιστροφή, η οποία ξεκινά ξανά και είναι η ίδια, αλλά θα είναι δύσκολο να είμαι έτσι.

«Αλλά θα δούμε αν χρειάζεται ένας αγώνας, δύο αγώνες, μισή σεζόν για να είναι ο ίδιος Marc [όπως πριν].»