Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι τρόπος ζωής

Τσέλος-Κρεμεζής,engine power

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι τρόπος ζωής…

Το engine power ταξίδεψε σήμερα στο Λουτράκι για να βρεθεί στον πρώτο γύρο του πανελλήνιου πρωταθλήματος  drift. Πλούσιο θέαμα,αμείωτη ένταση και αδρεναλίνη προσέφεραν οι συμμετέχοντες από όλες τις κατηγορίες. Στιγμιότυπα από τον αγώνα θα προβληθούν στην εκπομπή του engine power την Πέμπτη 27/5/21  στις 21:00 στο Έψιλον.

Εμείς όμως θα σταθούμε σε δύο αθλητές που τους ενώνει η αγάπη τους για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό αλλά πολύ περισσότερο η φιλία -κουμπαριά που έχει προκύψει μέσα από αυτόν. Ο λόγος για τον Νικο Τσέλο από τον Πύργο Ηλείας  και τον Πάνο Κρεμεζή από την Καλαμάτα.

O Gorila
O “Gorila”

Όπως μας δήλωσε ο Νίκος στην κάμερα του engine power ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, σημασία στους αγώνες δεν έχει το βάθρο αλλά η καλά παρέα ,η συμμετοχή και να ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.

Συνέντευξη στο Νίκο Τσέλο
Συνέντευξη στο Νίκο Τσέλο

Εμείς το διαπιστώσαμε αυτό,χαμογελαστός και ευδιάθετος με τη σύζυγό του (Ρέα Ασημακοπούλου) πάντα δίπλα του,βοηθό και στήριγμά του και με την καλή παρέα του Πάνου και της συζύγου του (Άννα Φίφα), απολάμβαναν την παρουσία τους στον αγώνα. Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε έτσι ενώμενοι και πάντα αγαπημένοι!!!

ΥΓ. Με το καλό το μωράκι σας Άννα και Πάνο!