Οδική Βοήθεια Εrmis Αssistance

ermis assistance,engine power

Οδική Βοήθεια Εrmis Αssistance.

ΕΥΚΟΛΑ

Η οδική βοήθεια Ermis assistance είναι δίπλα σας με ένα τηλεφωνημα!

ΑΜΕΣΑ

Η άμεση εξυπηρέτηση είναι το κυρίαρχο στοιχείο μας!

ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

Προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Πάντα προσιτές τιμές χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις!

Η οδική σου Βοήθεια…

Είμαστε η Ermis assistance, η εταιρεία που βοηθάει και εξυπηρετεί τους συνανθρώπους της για περισσότερο από 20 χρόνια και από τότε μέχρι σήμερα παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την άμεση εξυπηρέτησή τους!

H Αποστολή μας

Για περισσότερα από 20 χρόνια, παρέχουμε βοήθεια σε χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα. Η Αποστολή μας, δεν έχει αλλάξει από τότε που ιδρύθηκε η Εταιρεία. Είμαστε περήφανοι για αυτό που κάνουμε, είναι ένας ευγενής σκοπός. Η Αποστολή μας είναι αυτό που κάνουμε κάθε μέρα. Είμαστε μια επιχείρηση Βοήθειας, που παρέχεται από ανθρώπους. Κάνουμε τη ζωή των πελατών μας ευκολότερη καθημερινά παρέχοντας βοήθεια σε δύσκολες καταστάσεις!

Το Όραμά μας

Το όραμά μας είναι να είμαστε η πιο αξιόπιστη εταιρεία βοήθειας στην Ελλάδα. Η εμπιστοσύνη βρίσκεται στο επίκεντρο της σχέσης μας με τους πελάτες μας και εμπιστοσύνη σημαίνει, να είμαστε αξιόπιστοι ανά πάσα στιγμή, σε κάθε περίσταση!

Οι Αξίες μας

Οι άνθρωποι στο επίκεντρο της εταιρείας μας! Νοιαζόμαστε για τον άνθρωπο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η δική σας ασφάλεια. Για το λόγο αυτό, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της δουλειάς μας η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Διότι μας νοιάζει να συμπεριφερόμαστε στον καθέναν από εσάς με κριτήριο τις ανάγκες του. Το πιστεύω μας για διαφοροποίηση και ποιοτική παροχή υπηρεσιών κάνει τη διαφορά!

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ…

Εμπιστευθείτε μας! Καλέστε μας: 210 9579000 https://www.ermis-assistance.gr/