Οι αριθμοί του αποκαλύπτουν την αξέχαστη αναβίωση της McLaren

Η McLaren δεν είχε το γρηγορότερο αυτοκίνητο της F1 από το 2012, αλλά ήταν πιο κοντά στον τελικό ρυθμό το 2020 από ό, τι ήταν σε οποιοδήποτε σημείο από το 2013 – σίγουρα μια πηγή ενθάρρυνσης σε μια ομάδα που υπέμεινε πολλά σκαμπανεβάσματα στα 55 χρόνια της ιστορία.

Ο Kevin Turner είναι ο αρχισυντάκτης της Autosport. Σπούδασε Ιστορία στο Πανεπιστήμιο της Υόρκης, ο Κέβιν άρχισε να καλύπτει εκδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο ως ανεξάρτητος δημοσιογράφος για το Autosport και το Motorsport News. Προσχώρησε στο προσωπικό του Autosport ως βοηθός σύνταξης στο περιοδικό το 2006, κερδίζοντας αυτό που είναι τώρα γνωστό ως το βραβείο Motorsport UK Young Journalist of the Year. Έγινε Εθνικός Συντάκτης το 2008 και τις επόμενες λίγες σεζόν κάλυψε μια σειρά διεθνών εκδηλώσεων, όπως το Le Mans 24 Hours, καθώς και το Βρετανικό Πρωτάθλημα Τουριστικών Αυτοκινήτων και το British GT. Ο Κέβιν έγινε Επεξεργαστής Λειτουργιών προτού αλλάξει για να επεξεργαστεί το Motorsport News το 2014.

Επέστρεψε στο Autosport το 2016 για να γίνει συντάκτης του περιοδικού, μια ονειρική δουλειά που εξακολουθεί να είναι μέρος του ρόλου του. Έγινε αρχισυντάκτης το 2020, βοηθώντας τον προγραμματισμό περιεχομένου για το autosport.com και το podcast του Autosport, καθώς επίσης και βλέποντας το περιοδικό μέσω της πανδημίας του coronavirus. Ο Κέβιν ηγήθηκε επίσης της ειδικής έκδοσης που γιορτάζει τα 70 χρόνια του Autosport και ήταν δικαστής στο Aston Martin Autosport BRDC Young Driver Award, πρώην γνωστό ως το McLaren Autosport BRDC Award, από το 2008. Ζει στο στόλο με τη σύζυγό του και δύο παιδιά .