Πάρκο μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Ντουμπάι

Η Abarth μέσω του επίσημου συνεργάτη της στο Ντουμπάι υπέγραψε συμφωνία με το Dubai Autodrome, το πρώτο ολοκληρωμένο πάρκο μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα, ώστε τα μοντέλα της μάρκας του «Σκορπιού» να είναι τα επίσημα οχήματα του συγκροτήματος για το 2020.

Με τα μοντέλα της μάρκας να ξεχωρίζουν για το δυναμικό τους χαρακτήρα, τις επιδόσεις, αλλά και τις απεριόριστες επιλογές εξατομίκευσης, η Abarth απολαμβάνει ένα υψηλό επίπεδο εκτίμησης και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία του ιδρυτή της, Carlo Abarth, που δημιούργησε πριν ακριβώς 70 χρόνια (1949) τη μάρκα, η νέα συμφωνία θα φέρει ακόμα πιο κοντά στο κοινό τα μοντέλα της Abarth σε ένα περιβάλλον που ταιριάζει απόλυτα με το χαρακτήρα και το στιλ τους.

Dubai Autodrome

Με την ολοκλήρωση του να πραγματοποιείται το 2004, το Dubai Autodrome, είναι το πρώτο ολοκληρωμένο πάρκο μηχανοκίνητου αθλητισμού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μία πίστα προδιαγραφών FIA 5,39χλμ. με 6 διαφορετικές διαμορφώσεις, σχολή αγωνιστικής οδήγησης, πίστες καρτ και πλήθος βοηθητικών εγκαταστάσεων. Μόλις 25 λεπτά από το κέντρο του Dubai, το Dubai Autodrome είναι μία από τις πλέον προηγμένες εγκαταστάσεις του είδους σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες από το εξωτερικό.

Πηγή : newsbeast.gr/Νίκος Τσάδαρης