Προσφορά Mitsubishi δύο μοντέλα σε μειωμένη τιμή

 

Η Mitsubishi ανακοίνωσε ειδικές προσφορές, διαθέσιμες τόσο στο L200 Challenger όσο και στο Shogun Sport Commercial. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι τιμές σε αυτά τα δύο μοντέλα έχουν μειωθεί, με την τιμολόγηση να ξεκινάει από £ 23.499 για το Challenger L200 και £ 26.344 για το Shogun Sport commercial. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν αντίστοιχες εκπτώσεις ύψους £ 4,206 και μία τίμια £ 7,341, με τα δύο οχήματα διαθέσιμα με προσωπική σύμβαση μίσθωσης ή μίσθωσης αγοράς με επιτόκια 6,9% Απρίλιο.

Το L200 Challenger είναι μια παραλλαγή υψηλής χωρητικότητας pick-up της σειράς 5, η οποία προσφέρεται σε γκρι, μαύρο και άσπρο, πάνω σε μαύρα κράματα 17 ” και με μαύρο κατά παραγγελία λεπτομερές περίγραμμα γύρω από το εξωτερικό – όπως η μπροστινή μάσκα, ο προφυλακτήρας φωτιστικά ομίχλης, πλευρικά σκαλοπάτια, εκτεταμένα τόξα των τροχών, κάτοπτρα και λαβές, καθώς και ο πίσω προφυλακτήρας.

Στο εσωτερικό υπάρχουν θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα σε μαύρο δέρμα, με μια οθόνη ψυχαγωγίας επτά ιντσών που είναι ενεργοποιημένη με Bluetooth, ραδιόφωνο DAB, ενσωματωμένη κάμερα αναστροφής και Apple CarPlay και Android Auto. Επιπλέον, διαθέτει μηχανικό σύστημα Super-Select 4WD της Mitsubishi, το οποίο αλλάζει σε ταχύτητες έως και 62 μίλια / ώρα και έχει ωφέλιμο φορτίο ενός τόνου και μπορεί να ρυμουλκήσει 3.500 κιλά.

Το Shogun Sport είναι μια πιο χρηστική επιλογή, με μια καρότσα με ένα μέτρο πλάτος ανάμεσα στις πίσω καμάρες και δύο μέτρα βαθιά, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει χώρος άνετα για μια παλέτα Euro. Ο συνολικός χώρος φόρτωσης φθάνει τα 1.488 λίτρα, ενώ είναι ένα εύκολα προσπελάσιμο φορτίο, με ωφέλιμο φορτίο 605 κιλών και δυνατότητα ρυμούλκησης με φρενάρισμα 3.1 τόνων. Έχει επίσης ένα σύστημα 4WD με χαμηλό κιβώτιο, διαφορετικές ρυθμίσεις εδάφους, εμπρός και πίσω κλειδώματα diffs και Hill Descent Control.

Και τα δύο οχήματα μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο, ή με παραγγελία σε τοπική αντιπροσωπεία της Mitsubishi.