Ρήγας Φρένα, εξειδικευμένο συνεργείο φρένων. Τράβηξε το καλύτερο χαρτί!

Ρηγας Φρενα, αξονες, αναρτησεις, πεδηση

Ρήγας Φρένα, εξειδικευμένο συνεργείο φρένων. Τράβηξε το καλύτερο χαρτί!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΦΡΕΝΩΝ & ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Η επιχείρηση “Φρένα Ρήγας” ιδρύθηκε το 1974 από τον Κωνσταντίνο Ρήγα, με βασική δραστηριότητα την επισκευή συστημάτων πέδησης και ανάρτησης βαρέων οχημάτων. Το 2001, ο Κωνσταντίνος και ο Νίκος Ρήγας διευρύναν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και απόκτησαν έναν ιδιόκτητο χώρο, στην λεωφόρο Αγίου Γεωργίου, στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Ο Νίκος Ρήγας μιλάει στον Μιχάλη Κοντιζά στην εκπομπή του Engine Power και μας αναλύει τα πλεονεκτηματα και οφέλη του εξιδεικευμένου συνεργείου σε σχέση με τις κάθετες μονάδες. Δείτε την συνέντευξη και όσα συζητήσαν στην τηλεοπτική εκπομπή του Engine Power:

Ρήγας συνεργείο επισκευής φρένων.

Καθημερινή τους προτεραιότητα είναι να διασφαλίζουνε ότι τα συστήματα πέδησης και ανάρτησης του οχήματός σας λειτουργούν άριστα και μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά σε βαριά φορτία και δύσκολες συνθήκες οδήγησης.

Δεσμευόμαση ότι μπορούνε να σας παρέχουνε αξιόπιστες λύσεις για την επισκευή της νταλίκας, του φορτηγού ή του λεωφορείου σας. Tο εξειδικευμένο, έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό τους είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με συνέπεια και ταχύτητα.

Εσωτερικός χώρος συνεργείου με έμφαση στη σήμανση Wabco Service PartnerΗλεκτρονικές επισκευές, Wabco Service Partner εξωτερική σήμανση, πάγκος εργασίας με εργαλεία, φρενόμετρο

Φροντίζουνε να ανανεώνουνε τις γνώσεις τους, να αναβαθμίζουνε τον εξοπλισμό τους και να εφαρμόζουνε τις τελευταίες τεχνικές στον τομέα της τεχνολογίας ώστε να είναι πάντα σε θέση να σας παρέχουνε πιστοποιημένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αναζητώντας λύσεις με τη χαμηλότερη δυνατή επιβάρυνση για εσάς.