Σχολείο motocross στην πίστα “Δωροθέα Αναστασοπούλου” από τη Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. θα πραγματοποιήσει σχολείο motocross στην πίστα “Δωροθέα Αναστασοπούλου”, η οποία βρίσκεται λίγα μόλις λεπτά απόσταση από την πόλη του Αιγίου.
Το σχολείο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε αρχάριους αναβάτες με μοτοσυκλέτες των κατηγοριών MX1 και MX2.
Στόχος του σχολείου, είναι να μεταδώσει τις βασικές αρχές και δεξιότητες που πρέπει να έχει ο αναβάτης, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στο μοναδικό αλλά και πολύ απαιτητικό αυτό άθλημα.
Μέσα από την θεωρία και τις ασκήσεις εντός της πίστας, οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν τις βασικές τεχνικές χειρισμού της μοτοσυκλέτας στις ειδικές συνθήκες μιας πίστας motocross. Θα περιγραφεί η βασική συντήρηση της μοτοσυκλέτας που πρέπει να πραγματοποιεί ο ίδιος ο αναβάτης και θα γίνει αναφορά στην προετοιμασία που πρέπει να κάνει ένας αναβάτης motocross μέσω της γυμναστικής.
Το σχολείο θα πραγματοποιηθεί από τους πολύπειρους και καταξιωμένους αναβάτες του ελληνικού motocross, Γιώργο Ηλιόπουλο και Νεκτάριο Παπαβασιλείου.
Αδιαπραγμάτευτες προϋποθέσεις για την συμμετοχή στο σχολείο είναι η χρήση πλήρους προστατευτικού εξοπλισμού motocross και η άρτια κατάσταση της μοτοσυκλέτας.
Ώρα έναρξης 09:00. Λήξη 14:00.
Θα είναι μεγάλη μας χαρά να επισκεφθείτε την πόλη μας και να μοιραστούμε μαζί σας την γνώση και την αγάπη μας για το motocross.

Πηγή : motopatras.gr