Σεμινάριο οδικής συμπεριφοράς από τον Ιαβέρη

iaveris-odiki-simperifora-asfaleia-seminario

Σεμινάριο οδικής συμπεριφοράς από τον Ιαβέρη

Σεμινάριο οδικής συμπεριφοράς δωρεάν από τον μοναδικό στο είδος, κο Ιαβέρη Αναστάσιο Μαρκουίζο στο πνευματικό της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στις 29/01/23. Η Ιαβέρης Σ.Ο.Σ (Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς) προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια Ασφαλούς Οδικής Συμπεριφοράς, με σκοπό τη βελτίωση της Οδικής κουλτούρας, νοοτροπίας των πολιτών, συνανθρώπων μας και κατ’ επέκταση την ελαχιστοποίηση των δυστυχημάτων .Η Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς “Ιαβέρης” στοχεύει…
Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς “Ιαβέρης”

Σεμινάριο οδικής συμπεριφοράς δωρεάν από τον μοναδικό στο είδος, κο Ιαβέρη Αναστάσιο Μαρκουίζο στο πνευματικό της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Η Ιαβέρης Σ.Ο.Σ (Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς) προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια Ασφαλούς Οδικής Συμπεριφοράς, με σκοπό τη βελτίωση της Οδικής κουλτούρας, νοοτροπίας των πολιτών, συνανθρώπων μας και κατ’ επέκταση την ελαχιστοποίηση των δυστυχημάτων .Η Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς “Ιαβέρης” στοχεύει στην εκπαίδευση της Συνείδησης σε συνδυασμό με ανύψωση του επιπέδου αυτοεκτίμησης των ανθρώπων, ώστε αυτοί να συνεχίζουν να υπάρχουν στις οικογένειες τους και έτσι να μην κλείνουν για πάντα και άδικα τα σπίτια τους.

Το έργο του Ιαβέρη στην κοινωνία μας.

Τις τελευταίες δεκαέτιες με συγκλονιστικά δυνατό λόγο και με εικόνα από ταινίες-σποτ Οδικής Ασφάλειας, ο κος Ιαβέρης έχει προκαλέσει, προβληματίσει και εμβαθύνει σε θέματα που μέχρι το παρελθόν η κοινωνία μας μπορεί να τα θεωρούσε ασήμαντα, εύκολα ή ανώδυνα. Περισσότερα από 50.000 άτομα παρακολουθούν κάθε χρόνο τα σεμινάρια του κου Ιαβέρη και περισσότεροι από 1.000.000 συνάνθρωποί μας έχουν διαβάσει βιβλία Οδικής Συμπεριφοράς του ίδιου.

Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται! Με αλτρουισμό, ανιδιοτέλεια και μοναδικό σκοπό την σωτηρία των νέων (και όχι μόνο) ανθρώπων. Ραντεβού λοιπόν όλοι αυτή την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στις 12:00 το μεσημέρι στο Πνευματικό κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική