Το 2023 Monster Energy FIM Motocross oF nation 2023

Monster -Energy- FIM -Motocross- of- Nations -engine-power

Το 2023 Monster Energy FIM Motocross oF nation 2023

Monster Energy FIM Motocross of Nations θα ανοίξει την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, όπου οι ενθουσιασμοί θα ξεκινήσουν με την  Εναρκτήρια Συνέντευξη Τύπου

Το 2023 Monster Energy FIM Motocross of Nations είναι επιτέλους μπροστά μας! 

Εκατοντάδες λόγοι για να δείτε το Monster Energy FIM MXoN στο Ernée της Γαλλίας.

Και για εσάς, επιλέξαμε 5…προς το παρόν!

1 – Απλό, είναι το μεγαλύτερο και πιο τρελό off road event της χρονιάς!

2 – Η ατμόσφαιρα στο MXoN είναι ασύγκριτη με χιλιάδες θαυμαστές να γεμίζουν τον χώρο για πολλές μέρες, να φωνάζουν και να επευφημούν σε όλη τη διαδρομή

3 – Οι καλύτεροι αναβάτες είναι όλοι εκεί, όλοι μάχονται μπροστά σας για το διάσημο Chamberlain Trophy! Φτάνοντας στο όριο, τα αστέρια δίνουν ό,τι έχουν για να παρουσιάσουν το πιο συναρπαστικό σόου στους θαυμαστές και τη χώρα τους

4 – Το μέρος… Ernée! Ένας ναός μοτοκρός που προσφέρει ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοτοκρός ξεκινά στον κόσμο με τον περίφημο τοίχο των ανθρώπων να περιβάλλει την πρώτη γωνία. αρκετά για να προκαλέσουν σε οποιονδήποτε αναβάτη προτού ρίξουν γκάζι όταν πέσουν οι πύλες!

5 – Αυτό είναι ακριβώς το μέρος για όλους τους λάτρεις του μοτοκρός! Ο κόσμος του μοτοκρός θα στραφεί στο Monster Energy FIM MXoN 2023 για να παρακολουθήσει ένα μοναδικό θέαμα που συγκέντρωσε ολόκληρη τη βιομηχανία, αναβάτες, ομάδες, μέσα ενημέρωσης, ομοσπονδίες και πολλά άλλα…!

Monster Energy FIM Motocross oF nation -INSIDE_THE_PADDOCK_HORIZONTAShow Monster Energy FIM MXoN MXoN Paddock

Το μάντεψες! Γιατί 5 δεν φτάνουν. Πάντα υπάρχουν περισσότερα για την Καλύτερη εκδήλωση της χρονιάς!

6 – Τρεις ημέρες γεμάτες δράση, συμπεριλαμβανομένης της Παρέλασης Παρουσίασης Ομάδων την Παρασκευή στις 16:30, ανοιχτή για όλους τους οπαδούς, μια συναρπαστική ημέρα Προκριματικών και μια ηλεκτρισμένη αγωνιστική ημέρα την Κυριακή, επιπλέον του υπερτελικού bLU cRU!

Για πρώτη φορά, το Show στο Monster Energy FIM MXoN δεν θα σταματήσει στην καρό σημαία! Ζήστε το MXoN Paddock από οπουδήποτε με μια  LIVE ροή  από το Paddock που είναι διαθέσιμη στις  σελίδες MXGP-TV ,  Facebook  και  YouTube  .

Ξεκινήστε με  τον Lorenzo Resta  σε ένα εντελώς νέο πρόγραμμα όπου θα περπατήσει μέσα από τη μάντρα και θα μιλήσει με τον κόσμο, θα δείξει την ατμόσφαιρα, θα κάνει συνεντεύξεις και πολλά άλλα!

Η  LIVE Streaming  θα μεταδοθεί το  Σάββατο  μετά τους  προκριματικούς αγώνες MXGP  στις 3.05 μ.μ. και  προκριματικούς αγώνα MX2 στις  4.05 μ.μ., και την  Κυριακή  μετά τον  Αγώνα 1  στις 14.05 και  τον Αγώνα 2  στις 3.35 μ.μ.

Ακολουθήστε και ζήστε την απόλυτη εμπειρία MXoN με αυτό το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα που σας τοποθετεί στην καρδιά του paddock για να ζήσετε το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο από το σπίτι!

 

Monster Energy FIM Motocross of Nations – INSIDE THE PADDOCK (CEST)
MXGP-TV,  Facebook Live,  YouTube Live

 

Σάββατο

3.05 μ.μ

4.05 μ.μ

 

Κυριακή

2.05 μ.μ

3.35 μ.μ

INSIDE_THE_PADDOCK_HORIZONTAShow-Monster-Energy-FIM-MXoN-MXoN-Paddock

Monster Energy FIM Motocross of Nations: Πρόγραμμα 3 ημερών ALL LIVE στο MXGP-TV.com! 

Μαζί με αυτήν την απίστευτη καινοτομία, το συνηθισμένο 3ήμερο Πρόγραμμα του 2023 Monster Energy FIM Motocross of Nations θα ανοίξει την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, όπου οι ενθουσιασμοί θα ξεκινήσουν με την  Εναρκτήρια Συνέντευξη Τύπου  καθώς παρουσιάζουμε επίσημα το 2023 Monster Energy FIM Motocross of Nations στις  11:00 και ακολουθεί η  ψηφοφορία  στις  12:00 , όπου θα καθοριστούν οι θέσεις εκκίνησης για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Μια κομβική στιγμή για όλες τις ομάδες και τους αναβάτες.

Ελάτε μαζί μας στις  14:00  για τη  Συνέντευξη Τύπου των Ομάδων,  καθώς αναβάτες και εκπρόσωποι ομάδων αποκαλύπτουν τους στόχους και τις προσδοκίες τους για το MXoN και ακολουθεί η περίφημη  Παρέλαση Παρουσίασης Ομάδας  στις  16:40,  η οποία είναι ανοιχτή σε όλους τους οπαδούς και βλέπει μια έκρηξη σημαιών, επευφημίες και χαρά.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί το πάρτι με τους   αγώνες  bLU cRU 65  και  85 αντίστοιχα στις 13:40  και 17:15  , όπου τα νεαρά ταλέντα παίρνουν το επίκεντρο με συναρπαστικούς αγώνες. Η δράση της πίστας εντείνεται καθώς οι αναβάτες ανταγωνίζονται για τις κορυφαίες θέσεις στους κύριους αγώνες με τους  Προκριματικούς Χιτ  σε κάθε κατηγορία ως εξής:  Προκριματικοί Χιτ MXGP 14:20, Προκριματικοί Χιτ MX2 15:20, Ανοιχτοί Προκριματικοί Χιτ 16:20. 

Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ο μεγάλος τελικός! Το  bLU cRU 125  ξεκινά τη μέρα στις  09:15  , καθώς τα μελλοντικά αστέρια επιδεικνύουν τις δεξιότητές τους, προετοιμάζοντας τη σκηνή για μια μέρα γεμάτη δράση.

Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με τους καλύτερους από τους καλύτερους που θα το παλέψουν για την υπεροχή και το πολυπόθητο  τρόπαιο Chamberlain . Οι κύριοι αγώνες της Κυριακής θα μεταδοθούν ως εξής:  Αγώνας 1 (MXGP+MX2) στις 13:00, Αγώνας 2 (MX2+Open) στις 14:30, Αγώνας 3 (Open +MX2) στις 16:00.

 

Μείνετε συντονισμένοι για ζωντανές ενημερώσεις και κάλυψη όλο το Σαββατοκύριακο στο  Ernée  για το  2023 Monster Energy FIM Motocross of Nations. Είναι ένα motocross extravaganza που δεν θα θέλετε να χάσετε!

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα: