Το φανταστικό EarthRoamer LTi!

H Earth Roamers είναι η παγκόσμια ηγέτηδα των Expedition Vehicles και τα απίστευτα Campers  της είναι από μόνα τους μια κατηγορία που συνδυάζει τις off-road και τις off-grid ικανότητες με μοντέρνο εσωτερικό διάκοσμο με σπιτική ατμόσφαιρα. Το τελευταίο της μοντέλο είναι ένα μαμούθ όχημα εξερεύνησης ντυμένο με ανθρακόνημα.

Το εντυπωσιακό EarthRoamer Lti έχει ένα στοιβαρό σκελετό ο οποίος είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού δύο επικαλύψεων με ανθρακονήματα γύρω από τον πυρήνα που αποτελείται από δομικό αφρό με την μέθοδο της έγχυσης. Το αποτέλεσμα μας δίνει ένα δυνατότερο, πιο στοιβαρό και ελαφρότερο κέλυφος στο τροχόσπιτο. Το εκπληκτικό αυτό «τέρας» έχει μια τεράστια «καρδιά» Ford F-550 4×4, με ενισχυμένη ανάρτηση και ένα κινητήρα 6,7 λίτρων Powerstoke V-8 turbo diesel δίνοντας στο όχημα 330hp.

Είναι επίσης εξοπλισμένο με ελασικά 41 ιντσών, καμπίνα που συνδέει τη θέση οδηγού με το τροχόσπιτο και τα πάντα από κουζίνα μέχρι ντουζιέρα.Υπάρχουν και δεξαμενές μία 100 γαλόνια φρέσκο νερό και μια 60 βρόχινο, κυψελικό ρούτερ, GPS, σύστημα καταγραφής ελαστικών, ανάρτηση με αέρα, μπαταρία λιθίου 11kWh, τέσσερα ηλιακά πάνελ των 330W, ένα εξελιγμένο ψηφιακό σύστημα ελέγχου, ντεπόζιτο 95 γαλλονιών που παρέχει αυτονομία για να ζεις σε ένα τέτοιο απίθανο όχημα. Το Lti θα διατίθεται σε πέντε φιαφορετικά μοντέλα στην «ταπεινή» τιμή των (κρατηθήτε…) 590 δολλαρίων!