Ξανθόπουλος Ελαστικά Αυτοκινήτων & Φορτηγών

ξανθοπουλος ελαστικα,engine power
ξανθοπουλος ελαστικα,engine power

Ξανθόπουλος Ελαστικά Αυτοκινήτων & Φορτηγών

Ξανθόπουλος Ελαστικά ζάντες Φορτηγών & Αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη | Service – Sales – Accesories

ΕΛΑΣΤΙΚΑ // ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ // ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ // ΕΛΑΤΗΡΙΑ // ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Tο συνεργείο μας, είναι πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα διάγνωσης κι επισκευής, ακολουθώντας τους γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης της τεχνολογίας των νέων αυτοκινήτων. Φιλοξενείται στις πιο υπερσύγχρονες κι άρτια δομημένες εγκαταστάσεις.

Το προσωπικό μας ενημερώνεται συνεχώς με σεμινάρια στη νέα τεχνολογία των αυτοκινήτων και των μηχανημάτων διάγνωσης κι επισκευής και είναι έτοιμο να ανταποκριθεί ακόμα και στο πιο δύσκολο πρόβλημα του αυτοκινήτου σας.

Η βασική μας φιλοσοφία, είναι να σας ακούσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Γνωρίζουμε ότι η επισκευή, η συντήρηση και η βελτίωση του αυτοκινήτου σας είναι σημαντικά, πρώτα απ΄ όλα για τη δική σας ασφάλεια.

Νιώθουμε σίγουροι πως οτιδήποτε ψάχνετε σχετικά με τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας, μπορούμε να σας το προσφέρουμε με εξαιρετικές τιμές και σωστή εξυπηρέτηση. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στη τοποθέτηση ελαστικών και μπορούμε να σας προσφέρουμε οποιαδήποτε συμβουλή και καθοδήγηση, όταν τη χρειάζεστε, γρήγορα και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας όλη την σύγχρονη τεχνολογία.

13ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Εδέσσης, 57008 Θεσ/νίκη

Τ: (+30) 2310 722701

F: (+30) 2310 722801

http://www.xanthopoulos-elastika.gr/

https://motorfestival.gr/

https://enginepower.gr/