43ο Ράλλυ Αχαιός 2023

43o-rally-axaios-xalandritsa-istoriko-rally-diloseiw-symmetoxhs-engine-power

43ο Ράλλυ Αχαιός 2023

Προς ενημέρωση των αγωνιζομένων, οι δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα 43ο Ράλλυ Αχαιός 2023 έχουν ανοίξει στο διαδικτυακό σύστημα της ΟΜΑΕ

43ο Ράλλυ Αχαιός 2023 – Δηλώσεις συμμετοχής

Προς ενημέρωση των αγωνιζομένων, οι δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα Ράλλυ Αχαιός 2023 έχουν ανοίξει στο διαδικτυακό σύστημα της ΟΜΑΕ την Δευτέρα 4/9/2023 και θα κλείσουν στις 15/9/2023 και ώρα 23:59.

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα προσπαθώντας να είναι αντάξια της ιστορίας του ομίλου που εκπροσωπεί, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ακόμα ένα ιστορικό ράλλυ Αχαιός να διοργανωθεί με τις άψογα δυνατές συνθήκες!

Σε νέα μονοπάτια θα βρεθεί ο αγώνας αφού η Ειδική «Χαλανδρίτσα» μήκους 12,5χλμ θα διεξαχθεί τρεις φορές, με το φιλόξενο και γραφικό Δημοτικό Διαμέρισμα Χαλανδρίτσας, να φιλοξενεί το Service Park και να είναι το επίκεντρο του Αγώνα στον Δήμο Ερυμάνθου, της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Η ειδική διαδρομή του αγώνα, τρεις (3) φορές επαναλαμβανόμενη, θα ξεκινάει από το Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίτσας με προορισμό το χωριό Θωμαίικα, όπου λίγο πριν την είσοδο του χωριού θα πέφτει η καρό σημαία του τερματισμού. Μετά τα Θωμαίικα ακολουθεί απλή διαδρομή προς Βεταίικα, Δεμέστιχα, Αγρίδι και μέσω της Ε.Ο. Πατρών-Καλαβρύτων και πάλι στην Χαλανδρίτσα.

43ο-Ράλλυ-Αχαιός-2023-omae-rally-axaios

ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ διοργανώνει τον αγώνα «43ο Ράλλυ Αχαιός», που προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος και στο Κύπελλο Ασφάλτου Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Το Σάββατο και την Κυριακή 23-24 Σεπτεμβρίου 2023, ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ διοργανώνει τον αγώνα «43ο Ράλλυ Αχαιός », που προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος και στο Κύπελλο Ασφάλτου Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα: