Ντοκιμαντέρ αφιέρωμα στον Παναγιώτη Ρουστέμη

Ντοκιμαντέρ αφιέρωμα στον Παναγιώτη Ρουστέμη

Μια νέα πορεία αρχίζει για τον κόσμο της μηχανοκίνησης επικοινωνιακά… Για πρώτη φορά τηλεοπτικά δημιουργείται ενα αφιέρωμα- ντοκιμαντέρ για την ζωή ενός οδηγού στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Για άλλη μια φορά η αγάπη του κου Κοντιζά Μιχάλη για να διαδώσει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό τον οδήγησε σε ενα νέο μονοπάτι,  σε ένα δρόμο με υψηλές απαιτήσεις και πολύ χρόνο και εργασία για να πραγματοποιηθεί και να έρθει εις πέρας. Η δημιουργία ντοκιμαντέρ και μια σειρά αφιερώματων σε  αθλητές και ανθρώπους του μηχανοκίνητου αθλητισμου, μέσα απο την εκπομπή του Engine Power μας δίνει την χαρά να ανεβάσουμε πολύ ψηλά τον πήχη για ακόμη μια φόρα στην προβολή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η ιδέα να δημιουργηθεί ενα νέος τρόπος παρουσίασης και αναγνωρισιμότητας των πρωταγωνιστών του μηχανοκίνητου αθλητισμού ήταν αναγκαία, ένα ντοκιμαντέρ αφιέρωμα δημιουργεί ενα μοναδικό, ξεχωριστό και πολυ σημαντικό αποτέλεσμα, που γίνεται παρακαταθήκη για το μέλλον, τον χώρο και την ιστορία της μηχανοκίνησης. Μια σειρά απο ντοκιμαντέρ και αφιέρωματα που θα εχουν ως στόχο να προάγουν αναδείξουν και να φέρουν περισσότερους φίλους κοντά στον κόσμο της μηχανοκίνησης.

Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε πρότυπα και είδωλα μέσα απο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η ενάρξη αυτής της πρωτοβούλιας θα γίνει με την ζώη του Παναγιώτη Ρουστέμη ενός ταλαντούχου αλλα και πολύ αποτελεσματικού οδηγού, πού ξέρει να διεκδικεί, να αγωνίζεται και να κερδίζει αποτελέσματα που στην ιστορία του Ελληνικού Motorsport δεν έχουν ξανά υπάρξει.

Στο ντοκιμαντερ θα ξετυλιχθεί ολη η ιστορία απο τα παιδικά χρόνια του Παναγιώτη Ρουστέμη ως και σήμερα τις επιτυχίες του και αξέχαστες στιγμές στους Αγώνες Ταχύτητας στο Ενιαίο, στο Ράλλυ Ακρόπολις, σε Ράλλυ με το Mitsubishi Evo X και το χωμάτινο φορμουλάκι στα dirt games και πολλά ακόμη που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του κάθε θεατή ως το τέλος.

Δείτε το πρώτο ντοκιμαντέρ αφιέρωμα στον Παναγιώτη Ρουστέμη που θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη στις 1/04/2021 στις 21:30. και φυσικά στην σελίδα μας στο Facebook του Engine Power.